Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

su100Y

johnnyschabowy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemanko
mam pytanie dla graczy posiadających czołg su100y, chciałem sie zapytać jak dorzuca w bitwach losowych czołg i czy fajnie się nim gra, i czy sie opłaca go kupic bo od soboty bedzie on 50% tańszy i sie zastanawiam właśnie nad nim czy go kupić :)

Opublikowano

Też się wahałem, kupiłem i nie żałuje. Ma kw1 na 2 hity. KW 1s rozwaliłem na 3 hity. I IS też przebija. Praktycznie dobry to jest TD. Mam i nie żałuje.

Opublikowano

@UP

Gdzie ty strzelasz, że KV-1S masz na 3 hity? Hmm... IS ma 120mm pancerza z przodu, a Suczka 198 mm penetracji ;)

@Topic

Fajnie jest, jak rzuci na VI tiery :) Siejesz pogrom. Mnie zazwyczaj rzuca na VI, VII, ale rzuca też na VIII. Naprawde tank warty polecenia.

Opublikowano

@UP

Gdzie ty strzelasz, że KV-1S masz na 3 hity? Hmm... IS ma 120mm pancerza z przodu, a Suczka 198 mm penetracji ;)

@Topic

Fajnie jest, jak rzuci na VI tiery :) Siejesz pogrom. Mnie zazwyczaj rzuca na VI, VII, ale rzuca też na VIII. Naprawde tank warty polecenia.

Nie patrz aż tak na pancerz, każdy ma inny kąt nachylenia. E-100 na wieży z boku ma bodajże 200mm, a bez problemu odbija od 220 pene.

Topic:

Ja bym wolał kupić su-122-44, jest mobilna, ma dobre działo i dosyć fajny pancerz. Su100Y to stodoła, nie ma camo.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...