Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy na tym necie/pc da streamowac lola

Hostencja

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam tak j.w chciałbym streamować lola ,ale nie wiem czy poradze na tym klocku więć jego parametry

2,5 gb ram

Intel pentium D 2,2

Nvidia 9600 gt

Net : YPxLocS.png

I da rade streamowac czy nie :D?

kxAyLut.png

Opublikowano

Zapomnij, nigdy w zyciu nie uciagniesz chocby 360P z tą kartą i prockiem. Zapomnij wogole o streamowaniu, wątpie nawet czy dasz rade cos nagrac actionem w lolu grając jednocześnie.

@UP

Ja mam 150fps na kompie w biurze, gdzie jest karta za +- 60zl, więc wiesz... Jak masz zamiar oceniac wydajnosc kompa po fps-ach w cs, to pozdro. Sproboj odpalic dayz na full detalach bez lagów, to dopiero mozesz cos powiedziec.

Poza tym co za strata, oddaj mi kompa to sobie zbuduje na tym phenomku cos fajnego, a ty go marnujesz z zintegrowną kartą? Bitch please.

Opublikowano

Zapomnij, nigdy w zyciu nie uciagniesz chocby 360P z tą kartą i prockiem. Zapomnij wogole o streamowaniu, wątpie nawet czy dasz rade cos nagrac actionem w lolu grając jednocześnie.

@UP

Ja mam 150fps na kompie w biurze, gdzie jest karta za +- 60zl, więc wiesz... Jak masz zamiar oceniac wydajnosc kompa po fps-ach w cs, to pozdro. Sproboj odpalic dayz na full detalach bez lagów, to dopiero mozesz cos powiedziec.

Poza tym co za strata, oddaj mi kompa to sobie zbuduje na tym phenomku cos fajnego, a ty go marnujesz z zintegrowną kartą? Bitch please.

do lol'a to karta jest ino,ino,a co do procka to może przecież podkręcić.

@top

Polecam Ci podkręcenie procka,tak do 2,6-3ghZ ( jak najwięcej),ponieważ karta starczy jak i net,ale procesor nie za dobry-może nie utrzymać streamowanie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...