Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gwarancja.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

O co chodzi z tą gwarancją : " Gwarancja DOOR-TO-DOOR 2 lata na podstawie paragonu "

Jeśli dobrze rozumiem, tu chodzi oto, że kurier podjeżdża pod dom, odbiera paczkę i później ją przywozi i firma ponosi koszty, tak ?

Tyle, czy to działa tak, że ja kupię np. konsole w xxx sklepie i ja będę musiał wysłać konsolę do tego sklepu a sklep dopiero do siedzimy firmy ?

Jest to ważne bo miałem taki przypadek, że kupiłem filtr firmy Aquael która też prowadzi taką opcje gwarancji, czyli ponoszą koszta za przesyłkę, tyle, że gdy chciałem oddać filtr na gwarancje to mi powiedzieli, że filtr muszę wysłać do sklepu tam gdzie kupowałem a oni dopiero przekażą.

Jak to jest w przypadku Xbox'a gdy będę chciał oddać na gwarancje ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Cytat z wikipedii:

Door-to-door - sposób realizacji naprawy urządzenia, który polega na przesłaniu pocztą kurierską
uszkodzonego sprzętu do serwisu (na koszt serwisu). Naprawione
urządzenie wraca następnie przesyłką kurierską do właściciela także na
koszt serwisu,

żródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Door-to-door

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...