Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Gra

ZiioomalPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Mam problem mianowicie , gdy chcę włączyć bfa przez origin (mam zainstalowanego oraz pobranego ) najeżdżam na BF4 i klikam graj , ładuje się strona na której są serwery jednak po załadowaniu i próbie wejścia pisze mi że nie mam zainstalowanej gry WTF ?

Gdy włączam z pulpitu wyskakuje błąd :
Wersja tego pliku jest niezgodna z wersją używanego systemu windows. Sprawdź w informacjach dotyczących systemu na tym komputerze , jaka wersja programu jest potrzeba (x86 - 32-bitowa czy x64 --64-bitowa) , a następnie skontaktuj się z wydawcą oprogramowania.

Daje like za każdą pomocną odpowiedź.

Opublikowano

Miałem dokładnie taki sam problem z BF3. Pomogło mi usunięcie wszystkich wersji wtyczki do battleloga w panelu sterowania, ponowne uruchomienie przeglądarki i origina. Spróbuj, może to zadziała.

lts2.png

Opublikowano

Po zrobieniu tego , musiałem pobrać jeszcze raz tego battleloga , po pobraniu dalej ten sam błąd że niby nie mam zainstalowanej gry; o
​Ale łap lajka ;)

Opublikowano

Pytałem jeszcze znajomych czy nie mieli podobnego problemu ale dostałem jak do tej pory tylko jedną odpowiedź: BF'a masz w wersji cyfrowej czy pudełkowej? Jeśli pudełkowej to włóż płytę i postępuj tak jakbyś chciał grę zainstalować, wtedy origin powinien wykryć grę i zamiast ją instalować automatycznie włączy ''napraw instalacje''. Nie wiem czy zadziała, bo sam tego nie sprawdzałem ale w zasadzie nie masz nic do stracenia. Ja tymczasem poszukam jeszcze jakichś informacji na ten temat.

lts2.png

Opublikowano

Mój błąd, cały czas myślałem o tym jak można było rozwiązać ten problem w BF3, że zapomniałem, że tutaj o 4 chodzi. ;/ Jeśli przeinstalowanie wtyczki nie pomogło to może ściągnij BF'a ponownie, długo to nie potrwa albo poczekaj jeszcze kilka dni aż naprawią te dziwne problemy. Sam też nie mogę pograć w betę, bo wyskakuje brak MSVCP110.dll i czekam na jakieś mini patche do bety. Na pocieszenie dodam, że wiele osób ma przedziwne błędy- jak to z betami bywa. Tak więc zostaje chyba tylko czekać i śledzić wpisy na BL.

lts2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...