Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ferdinand czy JPanther II ?

babyxfire2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie czołgów lepszych, każdy ma swoje wady i zalety.

Ferdi to na prawdę fajny td 8t, ma bardzo dobry pancerz przedni, odbija większość 8t, działo z Xt, które zdejmuję po 550 i bardzo dobra penetracja. Działo jest szybko strzelne i ma dobrą celność, z silnikiem fajnie się rusza ;) Wady to słabe camo, bez silników jeździ jak żółw i pancerz nie ma nachyleń.

Jgpanther II jest bardzo mobilny, nie da łatwo się objechać, silniki od jgtiger, dobre działo i może je zamontować bez zawieszenia. Wady takie, że jest wysoki, często pada ammo, słaba depresja działa, często pada silnik,.

UggNk9.gif

ExMod WoT SP  ExLider MMT exMentor

http://www.twitch.tv/jugensik

Opublikowano

Och, tak przykro olek, ale akurat JgPanther odbija więcej od Ferdiego xD
Oba mają to samo działo, ale JagPanther jest mobilniejszy, ma lepszą nadbudówkę, ma troszkę gorszy pancerz i masz w nim od razu silnik do JgTigera. Głównym wyborem Ferdka jest to, że przyzwyczajasz się do czołgów pokroju JgTigera i JgPz E-100.

Opublikowano

Och, tak przykro olek, ale akurat JgPanther odbija więcej od Ferdiego xD

Oba mają to samo działo, ale JagPanther jest mobilniejszy, ma lepszą nadbudówkę, ma troszkę gorszy pancerz i masz w nim od razu silnik do JgTigera. Głównym wyborem Ferdka jest to, że przyzwyczajasz się do czołgów pokroju JgTigera i JgPz E-100.

Jakoś wbijam się w jadźkę stockowym IS-3 (175 penetry) a i T25/2 i hellcatem problemów z tym nie mam... oops?

shoob.png

Opublikowano

PROSTE, ŻE FERDEK

FERDEK MA PRZYNAJMNIEJ PANCERZ, NIE TO CO JPANTHER II :))

ja is-6 (175) pene przebijam ferdka jak chce i kiedy chce

Ktory czolg lepszy? Dlaczego ?

Polecam jg2

+Mobilny .

+Lepsze camo od ferdka .

+ Nie ma z prawej strony weak spota koło jarzma

-Troche wolniej laduje

Opublikowano

Ja zdecydowałem się na Ferdinanda, i nawet przez chwilę tego nie żałowałem !

Sqrwysyn jest twardy z przodu, dość mobilny JAK NA TAKIEGO WIELKIEGO KLOCA no i działo to działo 12,8 cm ♥

Gra Ferdkiem sprawia przyjemność, nigdy się na nim nie zawiodłem.

Jeśli chcesz pieć JgPanter'e z większym działem to wybierz drogę przez JgPanther'e II :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...