Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] O której finały?

Pwn3d

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka!

Zagubiłem gdzieś temat z rozpiską meczy i chciałbym się zapytać czy ktoś może mi podać dzień i godzinę rozpoczęcia finałów?

Veni, vidi, vici.
U mirin' brah?
Zyzz!

Opublikowano

A mecz o 3 miejsce kiedy będzie /był?

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

Wiadomo ile konkretnie to będzie trwało czy zależy od długości gry, etc? Pierwszy raz (może) będę oglądał, wcześniej miałem na to wyjebane :)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

Wiadomo ile konkretnie to będzie trwało czy zależy od długości gry, etc? Pierwszy raz (może) będę oglądał, wcześniej miałem na to wyjebane :)

Grają BO 5, pewnie mecz średnio po 40min, do tego przerwy po meczu. Jak dla mnie to około 4h powinno trwać, jak nie więcej.

Opublikowano

Czy będzie komentator jakiś, który będzie mówił po polsku. I gdzie znajde live z tego?

boże... jak można oglądać takie mecze z polskim komentarzem? w esl albo typ który drze mordę i kompletnie nie da się tego oglądać, albo jakiś przymuł który powie jedno słowo na minutę albo jeszcze inny który pewnie siedzi w brązie i nie zna nawet spelli champ'ów... nie jestem pewien czy o tej godzinie esl zorganizuje transmisję ale jeśli tak to na twitch.tv/esl_poland3

Opublikowano

Ja nigdy nie będę oglądał PL streamów bo szkoda gadać nie umieją komentować a po 2. znam angielski na tyle żeby zrozumieć wszystko.

mecz o mistrzostwo jest dziś [ piątek ] o 4 - 5 g

3kgaming.jpg

By: Lolled Girl

Zbieram [ + ]

Opublikowano

Ja nigdy nie będę oglądał PL streamów bo szkoda gadać nie umieją komentować a po 2. znam angielski na tyle żeby zrozumieć wszystko.

mecz o mistrzostwo jest dziś [ piątek ] o 4 - 5 g

Nie dzisiaj, tylko w sobotę rano, po 24 już jest sobota.

cg4h.png

Obecnie gram na prywatnym serwerze World of Warcraft - Sunwell.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...