Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] tanky orianna

sebobo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Może mi ktoś podać kolejnośc kupowania dla orianny takich itemów jak roa, rylai, maska, zhonya itp.

Testowałem obie orianny (graal vs roa) i chyba lepiej gra sie z roa, co wy o tym myslicie?

Opublikowano

Ja preferuję ori budować tak:

- Sorcesery

- Seraph

- Rabadon

- Zhonya

- Void Staff

- Rylai

Według mnie budowanie orianny pod full ap tanka jest głupotą.. Dlaczego ? 0 burstu.

b_560_95_1.png

Opublikowano

jak chcesz pod tanka trzymaj builda:

sorcesery

rabadon

roa

roa

roa

roa

najlepszy build pod tankowatego ap tanka co nie oznacza ze tankowata oriana jest dobra

Co za noob build...

Merkury

RoA

RoA

RoA

RoA

RoA

tyle.

@Czasem RoA można zamienić na RoA ale nie polecam

@Down: Patrząc na pytanie, sam jesteś max. silver :)

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!
Opublikowano

brązów i silverów nie pytam, zwłaszcza takich którzy ledwo z brązu wyszli.

Zapewne jesteś w diamondzie i nie umiesz budować Orianny, ahh. Tak myślałem.

Według mnie RoA nie opłaca się składać, lepiej Graala, dostajesz cd, kończą Ci się problemy z maną. Liandry takie sobie, jeszcze ujdzie. Co do Rylaia, jego bym też nie składał, pasywka pasuje tylko do Q i E(co do tego ostatniego nie jestem pewien), więc to trochę mało.

Pomogłem? Wycarrujesz mnie z silvera ? ;/

@down, Ty zrozum, niektórzy z silvera czy brązu grają lepiej od takich goldów.

2rp9q8l.jpg

Opublikowano

Nie chodzi mi o to, że sam jestem dobry, że jestem diamentem. Chodzi mi o zdanie innych, lepszy, tych którzy grają orianną częściej niż ja i lepiej niż ja. A wątpię, żeby brąz czy silver grał lepiej od golda orianną. Bo nią własnie do golda doszedłem.

Zagrałem raz z roa, rylai dobrze się grało, więc pytam innych o zdanie. Zrozumiałeś?

Opublikowano

Nie rób ją tanky,orianna to postać full AP , polecam Ci:

-rabadon

-zhoynia

-czaszka

-archangel

-butki na przebicie

-i możesz wrzucić coś na hp/ap-rylai

Opublikowano

Ori pod tanka słaba, ona ma taki zasięg, że nie dostanie nawet 1 ataku, a jeżeli da komuś kule z teamu, on się wbije, to jak trafi wszystkich jej ult to jest GG, nie wiem po co ją budować pod tanka... dmg mniejszy jest o wiele ( mało ap wtedy sie ma, ale za to duzo aktywow ( rylai, maska, zhonyia ) ale powie mi ktoś po co komu HP, def na oriannie jak ona użyje comba, zabija i raczej się cofa, chyba, że wolisz aby nie polegała na combu tylko na sustain dmgu z Q, to wtedy pod tanka lepiej się sprawdzi

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...