Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Jak ogarnąć ekran?

Pieseł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, odkąd pamiętam to napierdalałem na zoom hacku z BoL'a, ale przydało by się nauczyć grać bez niego, w końcu jak już kiedyś będę na czalendżerze, i Fnatic weźmie mnie na Mida zamiast tego beztalencia przez które stracili możliwość gry w finale to przecież na zoomhacku nie będę cisnął.
Macie to lockowanie kamery ustawione na jakiś poręczniejszy przycisk? Ogólnie nie mam zbyt duzych problemów, ale często dostaję ganka w pizde jak mam ekran wysunięty za bardzo, do tego średnio odnajduję się z tym w TF'ach. Tak więc, jak prosować bez zoomhacka?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Nauczyć się grać bez niego.

Dziękuję,Tadam.

Oczekujesz że ktoś ci napisze 1 zdanie typu ''pacz na minimape'' i już ogarniesz ? Teraz ucz się grać bez czitów, zrobiłeś sobie krzywdę chłopcze.

Nie zostało nic innego jak ogarnianie gry od nowa.

Tak kończą frajerzy.

Opublikowano

Witam, odkąd pamiętam to napierdalałem na zoom hacku z BoL'a, ale przydało by się nauczyć grać bez niego, w końcu jak już kiedyś będę na czalendżerze, i Fnatic weźmie mnie na Mida zamiast tego beztalencia przez które stracili możliwość gry w finale to przecież na zoomhacku nie będę cisnął.

Macie to lockowanie kamery ustawione na jakiś poręczniejszy przycisk? Ogólnie nie mam zbyt duzych problemów, ale często dostaję ganka w pizde jak mam ekran wysunięty za bardzo, do tego średnio odnajduję się z tym w TF'ach. Tak więc, jak prosować bez zoomhacka?

po 1.

po co Ci wystawianie kamery? rozumem trochę bardziej w przód czy tył czy lewo prawo, ale wysunięty za bardzo? wot

graj bez tego

Opublikowano

@Up

Przecież bez ruszania tej kamery nie trafisz połową skillshotów w grze, bo mają większy zasięg działania niż ja widzenia.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

@Up

Przecież bez ruszania tej kamery nie trafisz połową skillshotów w grze, bo mają większy zasięg działania niż ja widzenia.

aha, no to powiedz jaki skill nie trafi w zasięgu widzenia . no powiedz, ja nie mam monitora 2;2 jak ty.

Opublikowano

... Nie wiem, Q Kennena, Lux, Gragasa, Jayciego, Jinx, Luciana... Pełno tego jest, już pomijam, że w tym fioletowych (górnym) teamie, nawet AA sprawiają trudności na linii gdy gra się kims dystansowym, wtedy to już masakra.

12zuijh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...