Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Powrót do gry

PanPikuss

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Od pewnego czasu stęskniłem się za WarRockiem i chciałbym wrócić i zacząć od nowa.

Moje pytanie brzmi czy się opłaca czyli czy jest dużo hackerów botów itp i czy jeszcze dużo osób w to jeszcze gra \??

Dzięki :D

!

Opublikowano

Dużo osób gra,mniej hackerów,opłaca się grać,więcej eventów zza czasów nx itd a poza tym byś przeszukał forum to byś znalazł takich 10 tematów!!!

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Powiem taaak, gram ok. 6 lat i nie zbyt mi się to podoba miałem parę kont o dużej wartośći duże lvl itd. wszystkie zostały zbanowane nie wiem wogólę dlaczego jaki był tego powód , a ostatnie nie zdołałem przenieść [migracja] z gamersfirst do nexeon.Więc globala Ci nie polecam , chodzi tylko im o kase , strata czasu.

Polecam Ci najlepiej żebyś sobie pograł w jakiegoś privata jest ich pare obejrzysz jakiś i napewno Ci się spodoba.

Pozdro.

Opublikowano

Powiem taaak, gram ok. 6 lat i nie zbyt mi się to podoba miałem parę kont o dużej wartośći duże lvl itd. wszystkie zostały zbanowane nie wiem wogólę dlaczego jaki był tego powód , a ostatnie nie zdołałem przenieść [migracja] z gamersfirst do nexeon.Więc globala Ci nie polecam , chodzi tylko im o kase , strata czasu.

Polecam Ci najlepiej żebyś sobie pograł w jakiegoś privata jest ich pare obejrzysz jakiś i napewno Ci się spodoba.

Pozdro.

Konto przenieść możesz i teraz ...

A co do Topicka, to dużo hackerów jest, rzadkie UPdaty

07422092377787152026.jpg

Opublikowano

@top

niby teraz (za nexona) jest lepiej, wiecej eventów itp. ale wszystko robione na odpier*ol, byle coś było

( a teraz Pan "Wilczek" się dopier*doli że znowu jade po WR + co najmniej 5% :P )

Opublikowano

Witaj.

Osobiście polecam war rock'a w tej formie, ze względów takich:

• Mniejsza ilość hackerów, większa ilość zbanowanych ok 500 tygodniowo
  • Mniejsza ilość laggów, więcej serwerów państwowych.
  • Więcej nowych itemów, broni i wszelkiego rodzaju px'ów, darmowych jak i płatnych.
  • Więcej map, aż o około 15 map.
  • Nowe tryby

I chyba tyle, na pewno jest więcej plusów dla których warto wrócić.

Jak wiadomo, każdy ma swoje zdanie.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące też powrotu do gry i nie chce robić nowego tematu.

a więc dostaje sie jakies bronie czy cos za rejstracje ?

jakies gratisowe paczki czy cos?

Opublikowano

Mam pytanie dotyczące też powrotu do gry i nie chce robić nowego tematu.

a więc dostaje sie jakies bronie czy cos za rejstracje ?

jakies gratisowe paczki czy cos?

Tak, za rejestrację i pierwsze odpalenie gry poprzez stronę dostajesz 4 retaile na 5 postaci oraz itemy takie jak 5 wlot, tmp9 itd.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Opublikowano

Mniej hackerów....Powiem tak co drugi room to hacker z opk albo innym syfem.Co z tego, że ich banują jak co tydzień robią nowe konta i dalej dzieci cheatują.Plusem jest, że Nexon dodaje dużo mapek i robi różne eventy czasami z błędami ale są.Taka jest prawda o Warrocku Nexona, nie ma samych plusów jeżeli ktoś tak uważa to się sam siebie oszukuje.Tyle w temacie pozdrawiam :)

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Gdybyś grał w tą gre od początku, to byś wiedział jak było, a jak jest teraz...

Gram od closed bety więc nie musisz mnie pouczać jak było. Nexon jest 100x bardziej zaangażowany w tą grę niż g1.

Gra jest dziurawa więc nie ma tu co oceniać liczby cheaterów, bo będzie to samo czy to za czasów g1 czy nexona.

Opublikowano

Gram od closed bety więc nie musisz mnie pouczać jak było. Nexon jest 100x bardziej zaangażowany w tą grę niż g1.

Gra jest dziurawa więc nie ma tu co oceniać liczby cheaterów, bo będzie to samo czy to za czasów g1 czy nexona.

tylko zauważ że g1 stworzyło tą gre, a nexon przejął już gotową grę tylko pododawać nowe graf. broni troche mapek i gotowe

Opublikowano

@Up

Częsty błąd graczy. G1 nie stworzyło WR'a jest tylko dystrybutorem, Nexon też.

Przed G1 było jeszcze K2 Network i to były dobre czasy gdzie nikt nie narzekał.

Twórcami WarRock'a jest Dream Execution (koreańska firma).

Dystrybutorzy udostępniają tylko patche, które najpierw tłumaczą i robią różnorakie eventy.

Autor tematu otrzymał już swoją odpowiedź i robi się tu lekki offtop o czymś innym. Dlatego każdy kolejny zbędny post będzie karany.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Myślę, że ujmnji to dobrze podsumował..

Powiem tak, nikt was tu nie trzyma skoro War Rock się nie podoba.

tylko zauważ że g1 stworzyło tą gre, a nexon przejął już gotową grę tylko pododawać nowe graf. broni troche mapek i gotowe

Heh, widzę, że jesteś świetnie zaznajomiony.

http://pl.wikipedia.org/wiki/War_Rock

Polecam

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...