Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak przypakować ?

Gość Testimo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

To tak . Podam wam pare informacji o mnię i mam nadzieję ,ze mi pomożecie :D

Mam 15 lat .

184 cm wzrostu

Chce wyrzeźbić mięśnie klatki i brzucha

Mam mase

Podacie mi dietę ?

ps mam karnet na siłownie

Opublikowano

Ja bym radził używać tego sam robert tego używa i zoba jaki ma bajceps.

36229097360237102096.jpg

Albo To po tym to już 100% M I Ę Ś E Ń

87720691532953183153.jpg

sygna2ow.jpg

Opublikowano

Rób pompki, bo robienie tylko i wyłącznie dla wyglądu to głupota. A po 100 pompkach dziennie bicka Ci wyjebie takiego, że się zdziwisz. Sam wyglądam nie pozornie, bo tak jestem gruby, ale od pompek mam takie łapy...

Im większy rośnie na mnie flejm

Im bardziej mnie nienawidzisz tym większy fejm. ej

Opublikowano

To w jakiejś słabej siłowni ćwiczysz, jak nikt do tej pory Ci tam nie pomógł. No chyba, że kupiłeś tylko karnet i czekasz na efekty =]

1367691812-U475005.png

Opublikowano

Biegaj dwa razy dziennie rano i wieczorem, jak możesz, a jak nie, to tylko wieczorem po 4 kilometry. Nie żryj mięcha, tłuszczy, itp. Nie faszeruj się też sterydami, bo wysiądziesz. Nie przemęczaj się, ćwicz codziennie brzuszki, pompki, przysiady (kilka serii, np. 4 x 50).

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Rób pompki, bo robienie tylko i wyłącznie dla wyglądu to głupota. A po 100 pompkach dziennie bicka Ci wyjebie takiego, że się zdziwisz. Sam wyglądam nie pozornie, bo tak jestem gruby, ale od pompek mam takie łapy...

od pompek matole nie rośnie biceps , tylko triceps .

Geje to banda chamów importowanych z zagranicy

Opublikowano

Biegaj dwa razy dziennie rano i wieczorem, jak możesz, a jak nie, to tylko wieczorem po 4 kilometry. Nie żryj mięcha, tłuszczy, itp. Nie faszeruj się też sterydami, bo wysiądziesz. Nie przemęczaj się, ćwicz codziennie brzuszki, pompki, przysiady (kilka serii, np. 4 x 50).

Czekaj, bo kurwa jebłem xD

1. Aeroby codziennie po 2 razy? - Ja pierdole xD

2.Bieg liczysz w km?- No kurwa powodzenia, szkoda że robi się to na czas

3. Czemu akurat 4km? ( no i patrz na pkt 2.)

4. Nie żryj mięcha? -Tutaj to synek dojebałeś bo mięso jest podstawą, wołowina, pierś z kurczaka

5. Nie jedz tłuszczy. -No i znów widać że się kurwa znasz taka podstawa 50% WW 30% B 20% T

6.Kurwa gościu zaczyna, a ty już o sterydach. Po drugie, po 1 cyklu miałby wysiąść?

7.Nie przemęczaj się. - Aha, to na treningu ma się opierdalać

8.Ćwicz codziennie - Słyszałeś o czymś takim jak czas na regeneracje?

9.Brzuszki, pompki,przysiady 4x50 codziennie - ale żeś mu dojebał plan treningowy, jeszcze się chłopaczek przemęczy.

No i jak już się ćwiczy to się ćwiczy KAŻDĄ JEBANĄ PARTIĘ CIAŁA TAK SAMO INTENSYWNIE aby nie spowodować żadnych wad postawy (np. silniejsze m. brzucha od pleców)

Kurwa, niektórzy jak się będą słuchać takich jebanych idiotów jak Junioorski to ciekawe jak będą wyglądać po 2-3mies.

graphic.png

Opublikowano

Jak chcesz się tylko wyrzeźbić to robisz redukcję.

Hmmm

trening bieg 45/1h co 2 dzień.

I tyle z treningu siłowy sobie odpuść, bo trzeba ćwiczyć całe ciało.

Najważniejsze:

Dieta:

Oblicz swój bilans kcl: waga x 24 x 1,1=?

Odejmij od tego 300 kcl.

Przy cięciach patrz być głównie odejmował węglowodany.

I najważniejsza rada nie słuchaj rady użytkowników wyżej.

Opublikowano

To w jakiejś słabej siłowni ćwiczysz, jak nikt do tej pory Ci tam nie pomógł. No chyba, że kupiłeś tylko karnet i czekasz na efekty =]

Mam ułożony plan treningowy ale nie mam diety

Spokojnie bez spiny . Podoba mi się wypowiedz Aresa ( ta w punktach ) . Teraz sobie odpuściłem bo troszkę szkołę zaniedbałem a to juz 3 gim , więc nie długo szkołę musze wybrać :( Zaczne od nowego roku z Karnetami biegami i tymi wgl wszystkimi . Chcecie to możecie sie dalej wypowiadać

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witaminki i biegaj i wykonywaj cwiczenia napewno pomoże.

Pozdrawiam.

Udowodnij mu, że zadarł nie z tą osobą. ~ Kazdar...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...