Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny serwer Dragon ball Online

ScoTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakieś 2 tygodnie temu(?) widziałem na stronie DBO angielskiej jak kilkanaście osób pracuje nad projektem DBOPS(Dragon ball Online Private server) Co sądzicie o tym projekcie? Może wypalić?

Jak wiadomo mają ciężką pracę bo wkrótce zamykają DBO a to utrudni im pracę. Moim zdaniem myślę że są szanse na priva ale małe bo jak wiadomo nie ukazał nam się priv jeszcze :)

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a da sie teraz w to grac? bo chyba z tego co kojarze gre mieli zamykac??

Nowa gra zarabiaj realne pieniądze handlując wirtualnym złotem zyski już w pierwszych dniach zabawy.

Więcej info na priv.

Opublikowano

Miejmy nadzieje, że wersja prywatny serwer wypali, będzie dopracowany no i w angielskim języku - dobrze by było :]

A STFU :C

Opublikowano

Ciekawy jestem jednego, czy oni chcą zrobić kopię oryginalnej gry, tyle że w wersji angielskiej no i bez licencji serwera globalnego, czyli zostałby prywatnym, czy po prostu chcą zmienić sporą część gry i zangielszczyć do tego.

A STFU :C

Opublikowano

No oby szybko to było bo nawet nie zdążyłem zagrać w tą grę, a jak widzę na youtube gameplaye to mi łzy lecą, że nie mogłem jeszcze w tą grę sobie pograć.

Opublikowano

Wiadomo czy ktoś tam coś robi?? czy na razie mają odpoczynek ??

Zrobienie takiej gry to nie jest kwestia kilku dni tylko miesięcy jak i nie lat ( w zależności od tego jak bardzo chcą rozbudować grę )bo nie tylko muszą postawić grę ale i też trochę ją pozmieniać W PEŁNI ja przetłumaczyć na angielski + nie jest to studio robiące gry tylko fani gry więc i oni mają swoje "życie", prace, szkołę, zajęcia więc i też pewnie robią grę w wolnych chwilach a nie jak profesjonalne studia dzień w dzień (dostając za to pieniądze po 8/9 h dziennie)

DR5ChPt.png

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Nie wypali pniewaz malo kto sie lasi teraz na takie gry...

byś się zdziwił ile ludzi by grało !!!! nie zapominaj,że to jest DBO a nie jakieś gry np metin czy coś, DB ma swoją przeszłość jako bajka !!!

Opublikowano

byś się zdziwił ile ludzi by grało !!!! nie zapominaj,że to jest DBO a nie jakieś gry np metin czy coś, DB ma swoją przeszłość jako bajka !!!

Poprawię cię, jako anime lub japońska kreskówka. Bajka - baśń, opowieść książkowa. Jest chyba różnica, co nie? :p.

Strona gry jest już zrobiona, tak samo cała gra jest już w fazie alpha testów i na ich FP można znaleźć filmik z niej.

Soul_eater_signature_by_SoyeR93.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...