Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zarabiaj na czytaniu reklam warto polecam juz odebralem pierwsze 200 stoweczki :)

jasiek419

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

xxx

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Wszystko żywcem skopiowane, żadnej wypowiedzi racjonalnej od użytkowanika tego czegoś...

Chcesz wbijać posty, czy nas namówić?

Jeżeli to działa to wypowiedz się jak to serio działa... -.-

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

sorki ze skopiowane ale chcialem jasno przedstawic to co tam jest a jesli nie jest to zrozumiale to juz tlumacze i nie nabijam postow :)

no to od poczatku rejestruje sie dana osoba w tym serwisie czyta reklamy i wypelnia ankiety za co dostaje PLN w zaleznosci od danej liczby znajomych poleconych przez Ciebie im wiecej znajomych masz tym wiecej zarabiasz na czytaniu reklam i wypełnianiu ankiet ja zarobiłem juz od godziny 8 , 47 zł i aktualnie mam 67 zł do wypłacenia jednak potrzeba uzbierac 200 zł ale to zaden problem maxymalnie (w zaleznosci od reklam i ankiet pojawiajacych sie w serwisie) w pare dni spokojnie mozna zainkasowac 200 zł za nic. i to nie jest sciema bo sie sam przekonałem ze mozna zarobic i czytałem regulamin od deski do deski i niema w nim jakis ,,haczyków"

<strong><a href="http://skinmarket.pl" style="text-decoration:none;" title="Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)"><span style="color:red"><u>SkinMarket.pl</u></span> - Skiny CSGO za SMS/PSC (Automat)</strong></a>

Opublikowano

Jest taki haczyk, że jak dojdziesz do 200 to Ci się zresetuje. Bo z tego co wyczytałem to masz narazie 67zł uzbierane, a przy 200 to się zawsze resetuje. Jak dojdziesz do 200 to się wypowiedz, chyba że coś źle zrozumiałem i ty już dostałeś te 200zł od nich? ;D

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

ja juz 200 zł dostałem i zbieram kolejne wiec nie wiem gdzie Ty wyczytales ze sie resetuje mozesz uzbierac ile chcesz ale dopiero od 200 mozesz wyplacic sobie.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...