Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Pobieranie bety

chopsiuPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Jest 4.10 i godzina 2:25 , a na Origin nigdzie nie widzę Bety BF4 dla zwykłych użytkowników . Dlaczego nie mogę jej ściągnąć ?

sygnakepacz.png

Opublikowano

Ja sobie spokojnie poczekam do nocy / jutra :) Właściwie mogłem pobrać już 1, ale stwierdziłem że odczekam aż beta stanie się chociaż troche grywalna.

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Opublikowano

Ja sobie spokojnie poczekam do nocy / jutra :) Właściwie mogłem pobrać już 1, ale stwierdziłem że odczekam aż beta stanie się chociaż troche grywalna.

Wg. mnie jest grywalna. Wcześniej miałem sterowniki AMD Catalyst 13.4 dla HD7850 i wtedy nie mogłem uruchomić nawet. Po ściągnięciu 13.9 w 720p na Medium chodziło w miarę płynnie ale były dość częste spadki klatek. Dzień później dostępne były nowe sterowniki, wydało je AMD jak i NVIDIA, w przypadku AMD są to 13.10 BETA V2, niby głównie pod BF4, ale to niby pomogło, bo teraz bez problemu na High można grać, a co ważniejsze, nie zauważyłem żadnego nagłego spadku FPS jak to było wcześniej, także wg. mnie jeżeli masz w miarę dobry sprzęt i najnowsze sterowniki do karty, to beta jest grywalna.

Open beta miała wyjść dzisiaj i zapewne wyjdzie, ale o której godzinie? Nie wiadomo, poczekajcie najlepiej do jutra, przecież nic się nie stanie jak zagracie dzień później, a nie będziecie mieli problemów, że beta wam nie chce się pobrać itp.

Poza tym Open Beta BF4 będzie, lub już jest dostępna do dodania do biblioteki poprzez sklep Origin.

Opublikowano

Dobra, nie wytrzymam. Załączyłem pobieranie, 15minut więc nie jest źle :D

i5 3350P, GB GTX960 WF2 4Gb, Goodram 2x 4Gb 1333MHz CL9, Corsair VS450, Crucial M550 128Gb, iBox 715, Windows 8

Steelseries Siberia V2, SS Rival, XyperX Fury Pro 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...