Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

common_drop_item.txt z metin2.pl 2011 Rok

ParadiseMC

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc dniem dzisiejszym chce wam udostępnić officjalny plik common_drop_item.txt z metin2.pl z roku 2011-2012r nie pytajcie jak go zdobyłem no ale go mam.

Download:

http://www.speedyshare.com/g5R7d/common-drop-item.txt

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/745120044704bd34334c1e9f0a9fe78ecf89d9f92f5516c089e2c2d7c8a82898/analysis/1380837856/

Pozdrawiam

ParadiseMC

Opublikowano

Trochę dziwne, czemu ma aż o połowę mniej wagi od typowego commona? Czyżby na polskim dropiło aż tyle mniej itemów, czy to swego rodzaju pobranie danych skryptem z wiki metin2? :)

Opublikowano

nie przejmuje się odpowiedziami że to nie jest z PLa skoro ja wiem że to jest z PLa nie potrzebuje komentarzy typu "to nie jest z PL".

Podoba się? pobierasz.

Nie podoba się? nie pobierasz proste :)

Pozdrawiam

Czyli jak ktoś ma common_drop_item.txt to i ma pewnie całe pliki serwerowe PL

Pobiorę i zobaczę

nie nie mam plików serwerowych :p ale mam kilka questów jeszcze oryginalnych z metin2.pl

Opublikowano

nie przejmuje się odpowiedziami że to nie jest z PLa skoro ja wiem że to jest z PLa nie potrzebuje komentarzy typu "to nie jest z PL".

Podoba się? pobierasz.

Nie podoba się? nie pobierasz proste :)

Pozdrawiam

Czyli jak ktoś ma common_drop_item.txt to i ma pewnie całe pliki serwerowe PL

Pobiorę i zobaczę

nie nie mam plików serwerowych :P ale mam kilka questów jeszcze oryginalnych z metin2.pl

Jak już to nie stawiałem na to, że Ty je wyciągnąłeś tylko Niemcy, bo mieli jakiś powód lub po prostu jakąś okazję ^^ Dlatego prawdopodobnie kupiłeś lub wyciągnąłeś od kogoś te pliki ^^ Jeżeli się mylę to przepraszam, lecz wszystko jest możliwe ^^

ktoś może mnie nazwać naiwnym, ale ja mam inne wytłumaczenie ^^

da5e9f82fbb05240438e374847f4a6f9.gif

Opublikowano

W sumie po co pliki z 2011, skoro wraz z game 2k13 wyciekły też pozostałe pliki w tym też questy z serwera SG?

Opublikowano

W sumie po co pliki z 2011, skoro wraz z game 2k13 wyciekły też pozostałe pliki w tym też questy z serwera SG?

Tu masz rację, ale serwery GF i SG nieznacznie się różnią mimo wszystko.

• 7 miesięcy temu...
Opublikowano

Np to że tutaj były id w nazwach przedmiotów z tego co pamiętam.

Wszystkie pliki jakie przejrzałem mają nazwy przedmiotów po chińsku.

Miałem format i wszystko poszło...

ESTAVIA.PL

Opublikowano

Np to że tutaj były id w nazwach przedmiotów z tego co pamiętam.

Wszystkie pliki jakie przejrzałem mają nazwy przedmiotów po chińsku.

Miałem format i wszystko poszło...

zobacz moje sf, a oryginalne pliki z dropem itd. mają wszędzie nazwę przedmiotu po koreańsku zamiast id. bez względu na to dla jakiego kraju były przeznaczone.
Opublikowano

dopiski byly edytowane przez technikow akurat na pl o game nie bylo nic robione co innego sg i sie one roznia ogromnie wystarczy popatrzec ale tutaj cisza.

Dodam ze w plikach sg sa dodane dopiski po eng bo byly edytowane dodatkowo przez bigsoxa Tyle w temacie

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

• 4 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...