Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wasze propozycje do najnowszej serii YT o minecrafcie

Alex Mercer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników ! Niedługo zacznę nagrywać nową serię filmów o minecrafcie (głównie demonstracje budowy przeróżnych budynków). Zaprojektowałem już kilka pomysłów, ale chciałbym też Was zapytać, czy macie jakieś swoje propozycje lub pytania do realizacji na wizji. Piszcie na forum albo przez e - mail. Niedługo podam więcej informacji na temat premiery i tego co m.in. planuję zaprezentować :-)

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Okej żeby nie było : nie jestem następnym noobem, który myśli że na forum napisze temat i będzie mieć full pomysły od innych , tylko szukam po prostu dodatkowych schematów, . Zaplanowałem ok. 20 odcinków, od Nowego Roku zacznę realizację (muszę jeszcze troche świat ogarnąć i naprawić kompa). Moje propozycje do tej serii : więzienie Azkaban (Harry Potter), replika piramidy Cheopsa, Sfinks, gotycka netherowa budowla, Bazylika Św. Piotra (ale nie jestem pewien czy wprowadzę ten plan, to bardzo duży schemat), latarnia morska, współczesne miasto, wioski na zbudowanych wyspach, rollercoaster, instrukcja wykonania kilku praktycznych pułapek na moby i potwory, forteca obronna, średniowieczny zamek, piramida Majów, Kaplica Eklazjarchatu (z gry Dawn of War Soulstorm), specjalna wodna wieża obzerwacyjna, typowy góralski domek, laboratorium oraz kilka innych rzeczy.

NIBY DLACZEGO MAM USUWAĆ KONTO ???

3d10a40e96e20.png

Opublikowano

Nagraj filmik jak usuwasz minecrafta.

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Nie trać czasu na nagrywanie minecrafta, tego jest tyle na yt że nie dobrze się robi. Nie będziesz miał oglądalności. Jest tyle ciekawych gier a a wszyscy tylko minecraft nagrywają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...