Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Metin2 mod

obryl22

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

wyp... GFL w kosmos! To najgorsze co mozna pobrac (na Aionie to odkrylem). Lepiej sciagnij clienta pod samego metina/znajdz starsza wersje clienta i spatchuj go do najnowszej. a wtedy wgranie moda nie bedzie problemem.

mm7l.png

Opublikowano

wyp... GFL w kosmos! To najgorsze co mozna pobrac (na Aionie to odkrylem). Lepiej sciagnij clienta pod samego metina/znajdz starsza wersje clienta i spatchuj go do najnowszej. a wtedy wgranie moda nie bedzie problemem.

Ale skąd tego clienta ściągnąć

NIE US??

Opublikowano

Teraz przy aktualizowaniu metina gfl sam się instaluje, bez tego nie zaktualizujesz metka.

Podaj treść tego błędu.

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Ściągasz Metin2ModPL z tej strony

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Skana nie daje Bo to officialna strona Kamera.

Po ściągnięciu Moda Odpal go i zainstaluj w folderze z metin2PL.

Po zainstalowaniu wejdz w folder i odpal metin2ModPl i ciesz się grą :D

Nie wideo ale pisemnie :D

67pojo.png

Opublikowano

Teraz przy aktualizowaniu metina gfl sam się instaluje, bez tego nie zaktualizujesz metka.

Podaj treść tego błędu.

Treść to Run time error 53 File not found

Ściągasz Metin2ModPL z tej strony

http://www.metin2mod.tk/metin2pl.html

Skana nie daje Bo to officialna strona Kamera.

Po ściągnięciu Moda Odpal go i zainstaluj w folderze z metin2PL.

Po zainstalowaniu wejdz w folder i odpal metin2ModPl i ciesz się grą :D

Nie wideo ale pisemnie :D

To samo nic nie daje :p

Opublikowano

Az sciagnalem i sprawdzilem, co zrobic zeby dzialalo. i oczywiscie nic nadzwyczajnego, czyli:

1. Sciagasz clienta metina pl.

2. Instalujesz go (przez GFL, bo jak kolega wyzej pisal inaczej sie jednak nie da, i zwracam honor^^)

3. Wchodzisz do folderu do ktorego metin zostal pobrany i zainstalowany (opcjonalnie bedzie to Dysk ... _> GFL -> Games -> Pol - > Metin 2)

4. Odpalamy metina plikiem z tego wlasnie folderu, rozpocznie sie patchowanie.

5. Nim nasz client sie spatchuje pobieramy moda od kamera (strone podal kolega wyzej).

6. TU WAZNE!!! Ze strony kamera pobieramy takze "MV C++ 2008" (link jest podany pod linkami do samego moda)

7. Gdy client metina bedzie juz spatchowany instalujemy kolejno MV C++ 2008, a nastepnie wypakowujemy/instalujemy pobranego juz moda do folderu z metinem.

8. Teraz nie pozostaje nic poza znalezieniem w folderze z gra ikony moda ktora odpalamy od teraz gre.

9. Cieszymy sie naszym botem i gramy nieuczciwie jak GF przykazalo;)

PS.: Jesli cokolwiek nie dziala oznacza to, ze zrobiliscie cos zle lub macie wadliwego clienta, (brak jakiegos pliku, blad przy patchowaniu etc etc), wtedy wystarczy powtorzyc czynnosc (przed tym oczywiscie czyszczac wszystko).

Dziekuje za uwage, mam nadzieje ze pomoglem;)

TESTOWANE 5 MINUT TEMU WIEC NAPEWNO DZIALA WSZYSTKO!

mm7l.png

Opublikowano

3. Wchodzisz do folderu do ktorego metin zostal pobrany i zainstalowany (opcjonalnie bedzie to Dysk ... _> GFL -> Games -> Pol - > Metin 2)

Nie mam tych folderów prócz GFL Games potem już puste

A jak pobieram Clienta odnowa jak go odinstalowałem to i tak odrazu metek załącza się nie pobiera :(

Opublikowano

Nie mam tych folderów prócz GFL Games potem już puste

A jak pobieram Clienta odnowa jak go odinstalowałem to i tak odrazu metek załącza się nie pobiera :(

sprawdz kolego w opcjach GFL GDZIE zostaja pobierane gry i gdzie zostaja zapisane. jak juz sprawdzisz to idz do tego wlasnie folderu i w tym folderze instaluj moda (tam wlasnie bedzie metin).

ewentualnie wyszukaj sciezke do clienta. musiales cos pop... i zmienic foldery docelowe, dlatego nie mozesz znalezc.

obejscia nic Ci nie dadza.

Wystarczy troche checi^^ Znajdziesz folder, bedzie z glowy.

mm7l.png

Opublikowano

Mi gdy biję moby z konia odlatują a w poprzedniej wersji tak nie było, albo wyskakują znaki zapytania gdy chcę użyć mobbera . Przednia wersja była chociaż dopracowana i wszystko działało, mam nadzieję,że ta zostanie poprawiona.

• 5 tygodni później...
Opublikowano

Witam. Zrobiłem wszystko tak jak napisał Slitasny i gdy odpalam moda i klikam start to wyskakuje mi: Metin2mod_launch(python27.dll is in use). Co mam zrobić ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...