Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Paysafecard

Trusiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sklepie da się kupić paysafe za 50 zł a w lolu tego nie ma, to mam dać 40 + 10 ? potrzebuje jakiegos potwierdzenia zeby kasa nie poszła na marne .

Pomogłem? Daj +

Opublikowano

W sklepie da się kupić paysafe za 50 zł a w lolu tego nie ma, to mam dać 40 + 10 ? potrzebuje jakiegos potwierdzenia zeby kasa nie poszła na marne .

Jeżeli potwierdzisz transakcje za 40zł mając pin o wartości 50zł, te 10 zł zostaje zachowane na tym kodzie.

Możesz także utworzyć konto mypaysafecard i obserwować ile zostało Ci pieniędzy na danym kodzie ;)

8372383248.png
Opublikowano

@Up

Zrobiłem tak kiedyś to na PSC zostało mi 9.93 zł :P

@Topic

Polecam założyć konto na MyPaySafeCard i doładować to 50 zł tam, a potem kupić Rp przez PSC, lecz logując się przez MyPSC

Opublikowano

@Up

Zrobiłem tak kiedyś to na PSC zostało mi 9.93 zł :P

@Topic

Polecam założyć konto na MyPaySafeCard i doładować to 50 zł tam, a potem kupić Rp przez PSC, lecz logując się przez MyPSC

Jeszcze jest taka możliwość na mypaysafecard, kiedy są jakieś promocje, wpiszesz kod na mypsc, dostajesz +10zł w gratisie. Warto, polecam to :)

8372383248.png
Opublikowano

na chuj robić konto mypaysafecard gdy po prostu może wpisać ten kod 2 razy? raz na 40 zł raz na 10 zł...

Come on, shoot faster,

Just a little bit of energy!
I wanna try something fun right now,
I guess some people call it anarchy!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...