Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co poprawic?

kupapapapa

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko powiedzcie mi co mam poprawic zeby wyjsc z tego gowna bo ja juz pomyslu nie mam. Wiem że farma i pracuje nad tym ale co jeszcze? Lolking mi nie dziala więc proszę żeby ktoś dał link tu. nick speeeerman. Kim grać? Jaka taktyka np splitpush? juz mam dosc majac trynda 19-10 dostalem w dupe bo team miał łącznie 8 killi.. Chcialem oddawac ale corki mając 100 hp jechał varusa na ponad pół więc...

Opublikowano

Chętnie Ci pomogę, ale jak odpowiesz mi na jedno pytanie. Czy grasz po to by wygrać. ?

Jeśli odpowiedziałeś twierdząco, to się nie dziwie, że nie umiesz wyjść :)

Zacznij grać, by stać się lepszym.. wyciągaj wnioski z każdego meczu, nawet z wygranego, z każdego killa, czy zginięcia.. z każdego.. nie denerwuj się.
Tyle ; )
Jak będziesz grał dla umiejętności, to na spokojnie kiedyś wyjdziesz ; )
Sam byłem kiedyś w brązie IV (wczęśniej 800 elo), a teraz bujam się w platynie : )

Powodzenia : )

Opublikowano

@UP Z brązu powstałeś w brąz się obrócisz :D

Co do tematu graj mida kassą / fizzem / ori / lux, najlepiej duo z juglerem. Ew. topa / jugle nasusem lub amumu jugle. Wypisze mocne picki

-Te co wyżej

-Ryze

-Jax

-Cait

-Ez

-Zyra (supp)

-Riven

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Graj dla zabawy i nie wkq się jak przegrasz to przegrasz zawsze może być gorzej . Pewnie napiszesz trolle itp były , są i będą i tego nikt nie zmieni no chyba że riot zbanuje z 10% graczy xD

Najlepiej to graj zespołowo , staraj się abyś stał się przywódcą drużyny wiesz mi parę dobrze przemyślanych akcji ii można wygrać grę która była przegrana.

Nigdy się nie poddawaj , nie wyzywaj innych bo to sprawia że grają gorzej , wszyscy mogą paść bo trafili na lepszą osobę na lini i dostali w dupe. Wiele razy to mi się przytrafiło jak każdemu ale pamiętaj początek gry to nie koniec i najsłabsza osoba może wygrać tobie gier o ile gra aby bawić się przy tym i nie psuć innym grę :)

Opublikowano

wygrasz linię > zgnój przynajmniej 2 osoby w enemy ( np. twój enemy na midzie i jungler/top ) = profit, czasami się zdarzy że wyjdzie taka 20/0 vayne ale to margines rankedów

Opublikowano

Jeśli umiesz grać to nie powinieneś mieć problemu z wyjściem z danej dywizjii . Osobiście polecam Ci grać w jungli,ponieważ jeśli dobrze gankujesz,nawet jeśli masz słaby team pomagasz na liniach i potem wygrywają wojnę .

Opublikowano

Żeby łatwo wyjść graj postaciami bardziej odpowiednie dla late-game'u. Nasus,Kayle,Ahri,Ori itp to świetne picki. Teamfight potential. Wyfarm się, wygraj linię, roamuj i bez problemu wygrasz.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Jak dla Mnie- dbaj o team.

Często wspieraj innych, bo sam nie wygrasz, znam to z doświadczenia, np.:

16/8 Dariusem ? Porażka, enemy Vayne nafeedowana.

12/4 Tryndą ? Porażka, cały mid stracony (0/7 Nasz midder)

Jak wyżej wspomniano, dobrze jest grać junglerem z potężnym DMG, taką postacią, która w late będzie "nieśmiertelna" (nie chodzi mi dokładnie o Tryndę xD)

A gdzież to takie rzeczy się dzieją ? Silver V.

c1107534da61bc47bb1675e52ddf542e.jpg

Opublikowano

Chętnie Ci pomogę, ale jak odpowiesz mi na jedno pytanie. Czy grasz po to by wygrać. ?

Jeśli odpowiedziałeś twierdząco, to się nie dziwie, że nie umiesz wyjść :)

Zacznij grać, by stać się lepszym.. wyciągaj wnioski z każdego meczu, nawet z wygranego, z każdego killa, czy zginięcia.. z każdego.. nie denerwuj się.

Tyle ; )

Jak będziesz grał dla umiejętności, to na spokojnie kiedyś wyjdziesz ; )

Sam byłem kiedyś w brązie IV (wczęśniej 800 elo), a teraz bujam się w platynie : )

Powodzenia : )

Skoro nie grasz, po to by wygrać to może z miejsca 20 surrender, albo lepiej.. nawet do Queue nie wchodź. Idiotyczne pytanie. Aghh te platynowe prosy -.-

Staraj skupić się na swojej grze, graj postaciami, którymi łatwo ciągać drużynę, nie denerwuj się za szybko [najlepiej w ogóle, podchodź na luzie]. Jeśli nawet w tym sezonie nie uda Ci się wyjść, to nic strasznego, w następnym możesz się starać o coś wyżej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...