Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki dokanałowe w cenie do 50zł

PoSiak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Używałem SkullCandy Jib, jakościowo dobre ale kilka razy na gwarancję oddałem.

Ja na twoim miejscu przeszedł bym się do sklepu w mieście, jeżeli jest możliwość to wypróbował, a jezeli nie to spisał nazwy o poczytał o nich w necie.

pewdiepie fan :3

Opublikowano

Też chcę kupić słuchawki dokanałowe w podobnej cenie, ale jako że się nie znam i ogólnie nie chce mi się szukać no i nie jestem wybredny. To raczej kupię poprostu słuchawki do swojej marki telefonu(w moim wypadku HTC), ale jak macie jakieś lepsze pomysły to też bym się przyłączył do pytania(wolałbym jakieś konkrety np. z alledrogo ;)

QuadCore Intel Core 2 Quad Q8200, 2333 MHz (7 x 333) Acer EQ35M ATI Radeon HD 4890 1GB HIS Tacens Radix III 720W Hynix 2GB GoodRam 2GB DDR2 Zalman Z9 Plus Hitachi HDS721616PLA (153 GB) Hitachi HDT725040VLA (372 GB)

Opublikowano

Dużo dobrego słyszałem o Panasonic HJE-120 co o nich sądzicie?

Wcześniej miałem Panasonic RP-HJE180E-K, ale od tak z dupy przestały grać. ;___;

surprise motherfucker

Opublikowano

Ja wczoraj kupiłem dobre głośne i wygłuszające otoczenie słuchawki Panasonic dokładnego modelu nie znam ale zakupiłem je w Carrefourze za 36 zł, bardzo polecam :)

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...