Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]WoW (Wersje gry,serwer,fabuła)

katkox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Na początku napiszę że z WoW praktycznie nie miałem nic wspólnego akutalnie szukam jakiegoś mmo rpg ostatnio zobaczyłem że można zagrać w wow'a za darmo na prywatnych serwerach ;p

I tutaj zaczyna się moje pytanie a w zasadzie pytania i to sporo ;p

1. Na początek jak by ktoś mógł napisać jakie są wersje gry od najstarszej do najnowszej i czy to są jakieś odzielnne części gdzie nie jest fabuła połączona czy też z części na cześć ta fabuła się rozwija i jak się gdzieś w środku zacznie to nie zabardzo się wie co się dzieje ;p (Jak są powiązane to gdzie mógł bym poznać tą fabułe jakaś strona www może ;p)

2. Moje drugie pytanie polega na tym że chciał bym się dowiedzieć czy na serwerach prywatnych będzie to samo co na wersji orginalnej ;p\

3. No i trzecie pytanie :) .. jaki serwer i część polcacie dla takiego nowicjusza jak ja który kompletnie nie ma pojęcia o tej grze ;p

4. Moje ostatnie już pytanie ... Czy do WoW'a istnieje spolszczenie oczywiście chodzi tutaj o tą część którą mi podacie :) Wystarczą same napisy (nie wiem czy są dialogi)

I to by było na tyle wiem że to jest dużo ale był bym bardzo wdzięczny takiej osobie która mi pomoże :)

Opublikowano

1. Jest tak podstawka + tbc + wotlk + cata + mop . Jeżeli chodzi o fabułę to się nie zgłębiałem .

2. Ogólnie to masz więcej bugów , inne wersje gry ...

3. O serwery prosimy tutaj

http://www.mpcforum.pl/topic/731845-dyskusjaprosby-o-serwery/

Ogólnie to jest quest translator który ma dużo błędów i działa chyba do 50 lvla około . I spolszczenie gry która też ma dużo błędów i nie wygląda za fajnie .

1377430129-U769346.png