Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zwycięska Elise

Kubaman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli mam golda w drużynowych 3v3 i 5v5, to dostanę nagrody za silver i gold?

누가 뭐라 해도 난 나야 난 그냥 내가 되고 싶어
I WANNA BE ME ME ME

Opublikowano

Jeśli mam golda w drużynowych 3v3 i 5v5, to dostanę nagrody za silver i gold?

Gold ramkę dostaniesz tylko na 3vs3 oraz 5vs5 + ramka za silver w solo/duo. Co do nagród nie jestem pewny, ale dostaniesz avatary za każdą z tych trybu.

8372383248.png
Opublikowano

up nie wprowadzaj ludzi w błąd. w kolejkach solo będzie miał i challengera jeśli będzie w takim teamie i zagra tam ileś rozgrywek. nie wierzysz pisz do supportu. na tym forum lub konkurencyjnym ktoś dawał ssa z takiego właśnie maila. zresztą na forum lola też się wypowiadali na ten temat. skina totemy itd też dostanie. osobiście uważam że to jest nieuczciwe;)

Opublikowano

up nie wprowadzaj ludzi w błąd. w kolejkach solo będzie miał i challengera jeśli będzie w takim teamie i zagra tam ileś rozgrywek. nie wierzysz pisz do supportu. na tym forum lub konkurencyjnym ktoś dawał ssa z takiego właśnie maila. zresztą na forum lola też się wypowiadali na ten temat. skina totemy itd też dostanie. osobiście uważam że to jest nieuczciwe;)

Napisałem, że nie jestem pewnien co do nagród. Każdy ma prawo się pomylić. :)

8372383248.png
Opublikowano

Z tego co wiem, jak teraz mam diamonda na 3v3 to ramka się będzie wyświetlać na soloq?

Pamiętaj, że samo bycie w teamie to nie wszystko, musisz mieć min. 10 wygranych gier .

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@up

nie prawda bo zmienili tak jak bylo kiedys czyli ramki sie wyswietlaja w tej rozgrywce w ktorej ja uzyskalismy.

5vs5 ----> 5vs5

3vs3 ----> 3vs3

soloq ----> soloq

a nagrody typu skiny dostanie sie nie wazne w czym sie mialo np. Golda

METIN2.PL SURA WP 75 lvl ON  CS:GO Eagle

Opublikowano

@up

nie prawda bo zmienili tak jak bylo kiedys czyli ramki sie wyswietlaja w tej rozgrywce w ktorej ja uzyskalismy.

5vs5 ----> 5vs5

3vs3 ----> 3vs3

soloq ----> soloq

a nagrody typu skiny dostanie sie nie wazne w czym sie mialo np. Golda

Uh, gdzieś wyczytałem że 3v3 -> soloq, ale chociaż avatar i ramkę w profilu dostanę . ^_^ To trzeba soloq wbić.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

@Up

Tak mieli to wprowadzić, jednak oburzenie community tą sytuacją okazało się tak duże, że mają zostawić to do końca tego sezonu a w sezonie 4 będziesz miał ramkę za dane Q

5vs5 -> 5vs5

3vs3 -> 3vs3

SoloQ -> SoloQ

Normale i customy -> Najwyższe zdobyte

@ Topic

Dostaniesz nagrody za golda, natomiast dostaniesz 2 avatary (Srebro i złoto)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...