Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program przestal działac

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak tylko z bolem odkad jest ten nowy patch moze to cos z bolem cos ktos mowil ze naprawia cos do 2-3 godz

moze musze miec angielski jezyk? bo na tym.kompie mam polski ale dzialalo na polskim

Zaraz, zaraz.. Jeżeli masz VIP'a, to proponuje jutro grać, jeżeli nie masz VIP'a, to wszystkie skrypty będą działać dopiero we wtorek. Może BoL wczytuje złe ścieżki, lub spuugy coś wprowadza.

8372383248.png
Opublikowano

mam vipa mysle ze cos robi z bolem bo wszystko zawsze dobrze dzialalo a nawet jak zostawie tylko zmiane skina to i tak wywala btw czy cos jescze mam zrobic bo ja go przenisolem z drugiego kompa zpatchowal sie w folderze na pulpicie i tyle

Opublikowano

mam vipa mysle ze cos robi z bolem bo wszystko zawsze dobrze dzialalo a nawet jak zostawie tylko zmiane skina to i tak wywala btw czy cos jescze mam zrobic bo ja go przenisolem z drugiego kompa zpatchowal sie w folderze na pulpicie i tyle

Wejdź w %appdata%, usuń folder BoL, update od nowa, logujesz się i sprawdź za 1/2h jak spuggy zaaktualizuje BoL'a do najnowszego patcha. ;)

8372383248.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...