Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Samsung Galaxy Young

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, jakieś 3 miesiące temu kupiłem w T-Mobile Galaxy Younga jak w nazwie tematu. Jedyna aplikacja jaka jest zainstalowana to Pou (ze sklepu play). Na początku wszystko było dobrze z telefonem, ale teraz często się zacina, przy przewijaniu piosenek, innych rzeczy tzn od góry do dołu wiecie o co chodzi. W Pou czasami mi się zatnie gdy zaczynam w coś grać, lub gdy wychodzę na ogródek. Po graniu w Pou gdy wyłączę go w menadżerze zadań i potem znowu włączam to po kliknięciu w niego zanim się włączy jest 4-5 sekund czarny ekran, gdzie mój kolega ma starszy telefon z androidem, do tego kupił go używanego kilka miesięcy temu i Pou włącza mu się od razu gdy kliknie w niego. Jak ze sklepu play pobiorę sobie ruchomą tapetę w 3d np, że jest kula ziemska i gdy przewijam ekran to ona się obraca to też mam lagi wtedy. Macie jakieś pomysły co zrobić żeby nie było lagów ? Na telefonie jest tylko ten Pou, bo gdy pobiorę inne gry to jest jeszcze gorzej ;x Możliwe, że telefon trochę laguję się przez kartę pamięci ? Ma ona 4gb i jest prawie cała zapełniona (ponad 550 piosenek). Z góry dziękuję i nagradzam laikami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...