Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gra sie zacina na logach Aion Gameforge

Amakuza

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej kiedy właczam gre zacina sie na logu Gameforge

Gra swiezo installowana

mój pc:

OukGQGD.png

eJwrNjTRS8vITdYryLEyMjMzM-AyMjU1M-UK8XVS WBIJAJ! NAJLEPSZY SERWER MC
Opublikowano

Nie zacina tylko ściąga, pełna gra ma ok 26 GB, sprawdź czy cała się ściągnęła

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Najbardziej prawdopodobne jest to, że usilnie starasz się coś klikać podczas ekranu ładowania z logiem NCSoftu oraz FailForge i dlatego wyskakuje Ci błąd. Wystarczy chwilę poczekać, pierwsze uruchomienie trwa zwykle z max 1-2 minuty.

• 9 miesięcy temu...
Opublikowano

Sorry, że odświeżam.

Najbardziej prawdopodobne jest to, że usilnie starasz się coś klikać podczas ekranu ładowania z logiem NCSoftu oraz FailForge i dlatego wyskakuje Ci błąd. Wystarczy chwilę poczekać, pierwsze uruchomienie trwa zwykle z max 1-2 minuty.

Mam podobnie jak autor tematu, tylko że u mnie po odczekaniu tych 2 minut (czekałem nawet 5) nic się nie dzieje.. Nic nie klikam, czekam w bezruchu :D

Mam pobraną całą grę, 27.7gb.

Opublikowano

Sorry, że odświeżam.

Mam podobnie jak autor tematu, tylko że u mnie po odczekaniu tych 2 minut (czekałem nawet 5) nic się nie dzieje.. Nic nie klikam, czekam w bezruchu :D

Mam pobraną całą grę, 27.7gb.

Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania? Masz aktualne sterowniki? Wyskoczył jakiekolwiek komunikat o błędach? Ewentualnie możesz spróbować poczekać dłużej - nie wiem, wychodząc do sklepu na chwilę uruchomić by się uruchamiało Jeśli np. w 10min by nie zareagował to wtedy zaleciłbym kontakt z supportem ponieważ ja mogę próbować doradzić i szukać informacji po numerze błędu czy ktoś się z tym spotkał ale to oni powinni wiedzieć jak rozwiązać wszystkie problemy.

http://support.aionfreetoplay.pl/

Opublikowano

Czy Twój komputer spełnia minimalne wymagania? Masz aktualne sterowniki? Wyskoczył jakiekolwiek komunikat o błędach? Ewentualnie możesz spróbować poczekać dłużej - nie wiem, wychodząc do sklepu na chwilę uruchomić by się uruchamiało Jeśli np. w 10min by nie zareagował to wtedy zaleciłbym kontakt z supportem ponieważ ja mogę próbować doradzić i szukać informacji po numerze błędu czy ktoś się z tym spotkał ale to oni powinni wiedzieć jak rozwiązać wszystkie problemy.

http://support.aionfreetoplay.pl/

Wszystko gra, musiałem odczekać ok. 10-15min ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...