Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7D] TEKEN5

Mastick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym się odwołać od bana.

Otóż "flame war - wojna na bluzgi; "pyskówka"(dyskusja wykorzystująca łączność elektroniczną - on line - , którasprowadzona została do szeregu ataków osobistych)". Owszem wdałem się w dyskusje z Shadersem wraz z Flourine lecz zarówno ja jak i On byliśmy członkami byłego projektu "Tanirusa" więc jako byli członkowie teamu w którym była również osoba z którą prowadziliśmy dyskusję możemy chyba wyrazić swoją opinię, poza tym otrzymaliśmy po 10% warna, więc proszę o odbanowanie mnie i Flourine, z naszej str nie padło żadne wyzwisko.Były członek teamu ma prawo wyrazić swoją opinię nawet jeśli nie tyczy się ona prezentacji w której była toczona dyskusja.

Shaders założyciel prezentacji był sponsorem oraz członkiem teamu Tanirusa.

FlameWar-Innymy słowy dyskusja pomiędzy 2 lub więcej osobami, która nie wnosi nic do zapowiedzi,jeśli już zostaliśmy zbanowani, to proszę przyjżeć się wypowiedziom innych osób w prezentacjach są one różne np: Polecam serwer ponieważ w teamie jest dana osoba, nie polecam serwera dlatego że.. mdz innymi są to posty które nie wnoszą nic do tematu poza spamem,takich postów w prezentacjach,tematach jest multów.

Przykład? Zapowiedz Triadora ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...