Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny problem.

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Mam taki problem, a więc od pewnego czasu mam założone hasło na swój komputer, wracając do domu otwieram historię i same yt z minecraft etc. ( na 100% młodszy brat ).

Hasło zmieniałem wczoraj i przed wczoraj i tak czy siak brat wchodzi na komputer, kurwa nie wiem czy jakieś kamery mam w pokoju czy .... kurwa no nie wiem jak on może takie hasła odgadnąć.

Chciałbym się was zapytać, czy jest jakiś sposób aby sprawdzić czy ktoś siedział na komputerze prócz sprawdzenia historii która może być wykasowana ?

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

A sprawdzałeś czy da się zalogować bez hasła może? :P

Jasne, za każdym razem trzeba podać hasło.

Jakie masz system?

Bo (o ile się nie mylę) w XP'ku w BIOS'ie można było usunąć/wyłączyć/zmienić hasło :D Może twój brat jest większym hakierem niż myślisz :D

Win 7.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Najprościej połóż w ukryciu kamerkę / telefon i nagrywaj :P Możesz też użyć frapsa ale będzie to jechać po FPSach. Po prostu ustaw gdzieś w ukrytym miejscu telefon i daj bratu komputer (ustaw na tym ekranie gdzie trzeba podać hasło). Potem oglądasz i już wiesz :)

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Może keylogger...?

Skoro ogląda minecrafta, to korzysta z internetu, czyli odłącz mu kabel najlepiej przy routerze, a jeśli wifi to zmień hasło. Nie bądź też taki samolubny i podziel się z bratem, no chyba że nie warto... :P

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...