Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Katarina vs Akali vs inne champy

Jeesup

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie będę się rozpisywał (bo 4 raz już mpc postanowił wywalić błąd przez co dużo tekstu poszło...)

W każdym razie, Akali vs Katarina, bądź też inne championy za tą cenę. Chodzi mi o postacie nie wymagające dużego feedu. Chciałbym byście podali champy którymi można też grać jako support.

Opublikowano

to tak na mida panth się nada a reszta to kup kate akali też jest to jejeden z lepszych assasinow AP kup lux kup jeszcze kasadina też dobry

Opublikowano

Katarinę polecam.

+ łatwy harass

+ świetny dmg

+ mocny ultimate

+ escape mechanism

+/- manaless

- brak CC

Podpisuje się

+ Teraz dostała buffa , więc miażdzy ;D

ThePapi007_eune_236_1_logo.png
Na
MPCForum od 21 lis 2009 <3

League Of Legends <3

Opublikowano

A może powiecie mi coś o Akali? Chciałbym abyście porównali Akali i Katarinę i powiedzcie, która wymaga mniejszego feedu by być skutecznym. A co powiecie na temat Heidmerdingera, przeczytałem gdzieś że w przyszłym patchu 2 postacie dostaną reworka i właśnie Heidmer będzie miał reworka.

Opublikowano

Zdecydowanie Kata. Po buffie jej ult w połączeniu z Amumu, Malphitem, Jaxem i innymi postaciami tego typu miażdzy (bo wtedy raczej przez te 2,5 sec nikt nie zdąrzy zatrzymać jej ulta). Po drugie łatwo uciec przeciwnikowi jak i go dogonić. Po trzecie dobry haras z Q. Po czwarte łatwo sie farmi. Po piąte łatwo można roamować.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...