Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomocy :D Co wybrać ?

Hidan95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie zdecydowałem się na zakup komputera, narazie interesuje mnie zestaw ogólnie bez karty graficznej, karte dokupie sobie osobno troszkę później narazie będe używać mojej. Więc interesuje mnie zestaw do 2100-2200 bez karty graficznej. Dzięki z góry i Pozdrawiam.

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Jaką teraz masz? Bo nie wiadomo czy jest sens nie kupowania teraz gpu, bo za 2k można już b.dobry zestaw stworzyć.

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

narazie mam 560TI 1gb ale pod koniec zimy kupie sobie jakąś za 1300 zł bo chciałbym żeby ten komputerek mi ogarniał :p a narazie wystarczy mi grafa moja na kilka miesiecy jeszcze, ale procka mam słabego i ramu mało :P

2d0ns76.jpg

A ci, którzy tańczyli, zostali uznani za szalonych przez tych, którzy nie słyszeli muzyki.

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

2d0ns76.jpg

— Friedrich Nietzsche

Opublikowano

Sweet Jesus'a bardzo dobry zestaw haswell jest 2-3% wydajniejszy ale za to bierze wiecej prądu i sa wyzsze temperatury, ivy bridge jest b dobre za 2 lata podobno ma wyjsc jakas inna konsktrukcja wiec warto poczekac i krecic i5 3570k jak niedaje rady :D

Opublikowano

Sweet Jesus'a bardzo dobry zestaw haswell jest 2-3% wydajniejszy ale za to bierze wiecej prądu i sa wyzsze temperatury, ivy bridge jest b dobre za 2 lata podobno ma wyjsc jakas inna konsktrukcja wiec warto poczekac i krecic i5 3570k jak niedaje rady :D

Haswell jest nowszy i to jego plus. Dodatkowo ma ciągnie mniej prądu. Ale oczywiście nie ma sensu robić wszystkiego, żeby wszedł Haswell skoro można mieć wydajniej na Ivy ;)

Chcesz mieć darmową uługe montażu/wysyłkę na morele.net albo techplanet.pl? Wejdź tu!

Opublikowano

http://techplanet.pl/przechowalnia/zapisana/?s=67056&s=77780&s=63583&s=75515&s=70267&s=77274&s=77392&s=27972

Moja propozycja. Wydajny Ivy z odblokowanym mnożnikiem, do tego chłodzenie, które postara się utrzymać tego "glutowca" w normalnych temperaturach.

Bez sensu ta propozycja z Haswellem IMHO. Jeszcze spartan ?

Ten spartan tylko dlatego żeby się zmieścić w budżecie ;D

76561198090890807.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...