Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co To Kurwa Jest!?!?!

Le0Pun1sh3r

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja pierdole, cześć...od tego zacznę i proszę nie warnować..;/

Wczoraj o 20:40 miałem pełny ekwipunek rzeczy +9 wystawiłem go na CH2 na noc sklepik, na Grymuarze chunjo...budzę się 6:10 a tutaj kurva?

Jestem na poczatku doliny i ni chuja kasy (a mialem 10kk) i ni chuja eq tylko dizwi mnie ze szpon +8 został....

mogę odzyskać kasę i eQ?

To mógł być keylogger?

Co robi keylogger?

I co najważniejsze kto to mógł zrobić? :/

odpowiedzcie ; /

Opublikowano

racja po prostu jakiś kumpel ci się włamał na konto i pousuwał twoje i temki nie martw się gra to gra i tak nigdy już tego nieodzyskasz.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

boze.. zrozum jak masz odzyskac cos co ci skradziono . ` niby co będziesz robil pisal po ludziach " Czesc ukradełes moje EQ ? " daj spokój

Opublikowano

kasy i eq niemożna odzyskać

to mógł być keyloger

keyloger to program który ma np na zadanie ukraść passy do gier albo jeszcze coś innego i wysłaniu np na mail właściciela keylogera

mógł to po prostu zrobić jakiś haker albo twój kumpel znający passy do twojego acc na metku.

1377531174-U173186.png
Opublikowano

method dlaczego niby znajomy takiego szpona ciezko sellnonc na sklepie, przeciez by go zobaczyl po co robic sobie przypal a takie np ebo+9 to co innego pozmieniaj sobie pasy na koncie i emailu bo moze maila ci juz ukradl

597c868113c20f6f.gif
  • Dodaj nową pozycję...