Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Propozycja zdjęć z oficjalnych/nie oficjalnych zlotów MPC Racing Team

Adriano™

Zdjęcia ze zlotów  

8 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz dwa tematy w dziale dot. oficjalnych i nie oficjalnych zlotów?

• Tak
      7
    • Tylko oficjalne zloty - MRT
      1
    • Tylko nie oficjalne zloty
      0
  2. 2. Czy temat ze zdj?ciami ma zawiera? jedynie fotki ze zlotu czy te? krótkie komentarze?

• Jedynie posty ze zdj?ciami
      0
    • Komentarze wraz ze zdj?ciami ze zlotu
      8
  3. 3. Czy chcia?by? zdj?cia ze zlotów?

• Nie, nie chcem takiego tematu
      0
    • Tak, chcia?bym znale?? si? na forum publicznie
      8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wychodzę z inicjatywą założenia tematu który zostanie podpięty w dziale NFS. Dokładnie będą to dwa tematy (lub jeden - ankieta wyżej) ze zdjęciami że zlotów uczestników MPC Racing Team. Pomyślałem o tym ponieważ zlot odbywa się co dwa tygodnie i nic po nim nie zostaje, a screeny na jakimś dobrym hostingu zostają przez kilka miesięcy. Dwa tematy dlaczego? Jeden temat byłby z oficjalnych zlotów MRT, w którym mogą wstawiać posty ze zdjęciami oraz dyskutować jedynie członkowie MRT, oczywiście jawnie. A drugi stanowiłby oddzielną grupę uczestników randowych zlotów, zapowiedzianych kilka godzin/dni wcześniej, oczywiście tam moderator działu pilnowałby porządku. Lecz dostęp do pisania tematów miałby każdy kto interesuje się zlotem.

Nie chodzi mi tutaj o warny za dodanie posta bez zdjęcia, tylko o wolny temat o dyskusji mniejszych zlotów oraz zdjęć, oczywiście bez spamu nic nie związanego ze zlotami. Można ustalić komu i kiedy pasuje zlot nie oficjalny (tzw. na szybko) a nie robić kolejne tematy, kto by chciał dziś spotkanie o tej godzinie i w tym miejscu... Umieszczam ankietę a moderatorzy prowadzący dział niech to rozważa.

Opublikowano

Zdjęcia z oficjalnych zlotów będą publikowane na stronie MPC Racing Team, która jest w trakcie przygotowań.

Co do nieoficjalnych zlotów. Autor takiego spotkania zakłada temat, opisuje w nim swój pomysł i po zakończeniu zlotu może udostępnić zdjęcia edytując wcześniej założony temat.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Może niech wypowiedzą się uczestnicy zlotów, a co to za nowa moda zakładamy strone pod MRT, jakoś w innych grach są klany itp. nie ma czegoś podobnego ;>

Opublikowano

Może niech wypowiedzą się uczestnicy zlotów, a co to za nowa moda zakładamy strone pod MRT, jakoś w innych grach są klany itp. nie ma czegoś podobnego ;>

Nie spinaj, to nie żadna nowa moda, spójrz na listę klanów, na oko 95% z nich ma w informacjach własną stronę.

https://pl-pl.facebook.com/NeedForSpeedWorldPl/app_458886697469249

Ja spinam? Ja mówie tylko klanach i stronach dla nich z inicjatywy MPC. Ale jak widać kidek nie wie o co b. ;)

To pisz konkretnie o co Ci chodzi ;)

Na przyszłość pytania/problemy pisz mi na PW, żeby nie robić spamu.

HB5fLf7.png

Opublikowano

Przydałaby się lepsza organizacja takich szybkich zlotów, bo jeden temat zostanie zauważony przez 5-10 osób, z czego przyjadą 2.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...