Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nietypowy problem z wstawaniem..

Fli_PL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hej, mam nietypowy problem... Nie są w stanie obudzić mnie 2 budziki z najbardziej irytującymi dzwonkami, które słyszą sąsiedzi obok a ja nie... Prawdopodobnie mam przestawiony zegar biologiczny, godziny 2, 3 nad ranem dla mnie są całkiem normalne, a sen mam tak mocny że śpiąc przy otwartym oknie nie budzi mi nawet uderzenie pioruna jakiś kilometr - dwa od domu (a jest to jebany huk). Zaczynam się tym niepokoić bo właśnie olałem 3 dzień na uczelni :D

Macie może jakieś pomysły jak usłyszeć te cholerne budziki? A może ktoś ma taki problem jak ja i znalazł metode zastępczą? Proszę o pomoc...

czwartkowy posmak w ustach przypomina
że nie ma sensu owijać w bawełnę
zmarzniętego truchła

przez latarnię ktoś przerzucił sznur
cumuje statek w bezpieczną przystań

czuję jak na skroniach zasycha sól
...

Admin Cienia
Opublikowano

Jeśli podchodzisz do tego tak że się tobie nie chce to nic nie poradzisz. Sam wiem po sobie jak mam gdy muszę rano wstać, zawsze jest zamiar taki że zrobię sobie herbatę, śniadanko, a kończy się na tym że wstaje poł godziny później i biegiem na autobus. :)

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Chętnie bym wstawał, bo właśnie opuszczam najważniejsze momenty na uczelni, ale problem polega na tym, że nie znam niczego oprócz skoku "na szczupaka" kolegi na mnie śpiącego, co byłoby w stanie wyrwać mnie ze snu :)

Bez skojarzeń.

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

A próbowałeś 'wytrenować' organizm ? Po prostu dzień wcześniej się siłą woli zmuszać do wstania o danej godzinie, jeżeli uda Ci się raz, drugi, piąty to wyrobisz sobie nawyk.

Opublikowano

Kiedyś miałem nawyk budzenia się przed budzikiem o 4:55 rano, spróbuję to zrobić jeszcze raz ale nawet 2 budziki na poduszce nie są w stanie mnie obudzić i tu pojawia się problem. Mogę spać pod kolumną na koncercie metalowym i mnie to nie ruszy, jak usnę tak wstanę dopiero po ok 10 godzinach..

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Albo słuchawki dokanałowe + budzik z jakimś brutal dubstepem przez te słuchawki + wibrujący telefon w majty i nie ma bata żebyś nie wstał.

Tak, to na poważnie.

Game Over

Opublikowano

Przyczep sobie nad łóżkiem wiadro z wodą

i zamontuj tam jakoś żeby żyłka była przywiązana do wiadra i budzika

i jak wskazówka przesunie się na tą godzine o ktorej chcesz wstać

wiadro pierdolnie wode na Cb wyleje i się obudzisz

lub druga rzecz (myślę że prostsza)

kładz się wcześniej spać gdzieś tak z 2h wczesniej to jakoś cie te budziki obudzą

39224706187380304474.png

DISS - Nakou vs Mastick ( MODERATOR )

www.mpcforum.pl/topic/1056037-diss-nakou-vs-mastick/

Opublikowano

@up

Nie lepiej po obu stronach łóżka umieścić głośniki tak gdzieś 10w. każdy, ustawić na dzwonek techno/dupstep (albo Bibera :D) i podłączyć je do tel. z budzikiem? :P

Opublikowano

Wbrew pozorom próbowałem nawet głośników, myślałem też o wiadrze ale suszenie łóżka dzień w dzień odpada, mimo tego macie pomysły.. :P Spróbuję iść spać wcześniej (co ze względu na mój wewnętrzny zegar jest cięzkie), Dzięki :)

zmarzniętego truchła

...

Opublikowano

Ja np. budząc się przed budzikiem jestem wyspany i wypoczęty.

Dźwięk budzika tak mnie wkurwia (że to już koniec spania :c), że czuję się niewyspany i zmęczony.

Próbuj iść spać wcześniej bo możliwe że chodzisz spać tak padnięty, że budzenie wcześnie rano jest dla Ciebie niemożliwe.

727881401622271220780.jpeg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...