Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cs:GO - Out of range

ciezkie powieki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie mam problem z grą cs:go. Podczas włączenia jej na monitorze pokazuje się "OUT OF RANGE". Nie mam pojęcia jak to naprawić, wiem że to wina rozdzielczości, zapewne gra jest ustawiona na większą niż obsługuje mój monitor. Szukam configu w którym mógłbym to zmienić ale nic nie znalazłem. Macie jakieś pomysły jak zmienić rozdzielczość tej gry bez wchodzenia do niej. Dodam że jest to gra NS nie pobierana z platformy Steam oraz gra nie była instalowana. Jest to jakaś wersja przenośna bez instalacji. I nie można dodać parametrów startowych. Tutaj SS ;)

55207773075120911400.jpg

Pozdrawiam i proszę o pomoc.

DON VITO CORLEONE

Opublikowano

A ja bardziej obstawiam na problemy z monitorem, masz może płytę do monitora jeżeli tak to zainstaluj sterowniki. Dodatkowo sprawdź w ustawieniach ekranu w zaawansowanych i zakładce monitor czy masz zaznaczoną opcję ukrycia trybów nieobsługiwanych przez monitor.

Opublikowano

To nie było to. Mówię nie było ponieważ problem naprawiłem tworząc skrót i tam w elemencie docelowym dodając komendy na rozdzielczość ekranu. Później wyszedł problem że gra mi się wyłączała podczas ładowania menu. Wnerwiłem się i wywaliłem to do kosza :D

Temat można zamknąć. Dzięki.

DON VITO CORLEONE

Opublikowano

Sam sobie odpowiedziałeś. Nie ma w pełni poprawnie działającego cs:go nonsteam. W ogóle jakaś dziwna ikonka o.O Nawet nie podobna do cs:go.

ou7821.jpg

exModerator Counter Strike

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...