Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Parę pytań

PaskudaMB

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, zacząłem swoja przygodę z ROMem i strasznie mi się podoba mam 45 lvl i kilka pytań xD a mianowicie :

1.Mam 45 lvl i żadnych nowcyh misji (oprócz takich w których nie wiem co robic ale one są na niższy lvl) co mam robic ?

2. Jak i od którego lvl można wchodzić na dungeony i czy można wchodzic solo aby poexpić na nich oraz podropic.

3. Skąd wziać itemki na ulepszanie oraz co sie stanie gdy przedmiot zostanie nie pomyślnie ulepszony ?

4. Do + ile można ulepszać przedmioty ?

Z góry dziekuję pozdrawiam !

Opublikowano

1- Jeżeli ci się skończyły misje to musisz odczekać 24/h , bo misje mają limit dzienny .

2----

3- idz na lodowca

bez linków wychodzących

Opublikowano

W poradniku nie jest napisane to co chce wiedzieć tzn. co sie stanie gdy ulepszenie zawiedzie oraz skad zdobyc przedmiot procz kupienia na aukcji (wiem że da się go wydropić) pytanie brzmi gdzie ? Więc dziękuje za poradnik ale prosze czytać uważniej o co konkretnie chodzi, a nie wrzucać poradnik który jest przydatny ale niestety nie odpowiada na moje pytanie .

Opublikowano

Witam, zacząłem swoja przygodę z ROMem i strasznie mi się podoba mam 45 lvl i kilka pytań xD a mianowicie :

1.Mam 45 lvl i żadnych nowcyh misji (oprócz takich w których nie wiem co robic ale one są na niższy lvl) co mam robic ?

2. Jak i od którego lvl można wchodzić na dungeony i czy można wchodzic solo aby poexpić na nich oraz podropic.

3. Skąd wziać itemki na ulepszanie oraz co sie stanie gdy przedmiot zostanie nie pomyślnie ulepszony ?

4. Do + ile można ulepszać przedmioty ?

Z góry dziekuję pozdrawiam !

1. Czekac do godziny 18:00 az Ci sie dziennie misje odnowia, lub zostawic sobie postac na AFK'a zeby Ci expila na mobkach i iles expa Ci tam wbije.

2. Na Dungeony mozna wchodzic od 1lvl aczkolwiek musisz miec PT ktore powinno sie skladac z (Lider + 3 czlonkow)

3. Z Domu Aukcyjnego lub mozesz wydropic je z mobkow. Przedmiot ja zostanie niepomyslnie ulepszony zostaje na swoim +, ewentualnie jego poziom ulepszenia moze spasc nizej, w przypadku gdy bron jest +0 i bedzie palic ma sie 100% pewnosc ze nie zniknie dopiero przy wyzszych +'ach moze poziom ulepszenia spadac o -1, ale item z +9 na +10 moze juz zniknac.

4. Ulepszac przedmioty mozna do +20.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Opublikowano

Ustawialem bota na mobkach na lodowcu takich smokach i w ciagu calej nocy nic nie polecialo ;/ a czy na +9 jest taka sama szansa jak na np 3,4 bo mi strasznie pali 50 kamieni a mam staf +4 xD

Opublikowano

Ustawialem bota na mobkach na lodowcu takich smokach i w ciagu calej nocy nic nie polecialo ;/ a czy na +9 jest taka sama szansa jak na np 3,4 bo mi strasznie pali 50 kamieni a mam staf +4 xD

Wiesz ze wydaje mi sie ze to zalezy od szczescia w sumie, poniewaz mi na +2 spalilo ponad 80 kamykow, wiec wiesz to zalezy jak pojdzie, moze nawet odrazu wlepic na +5 bez zadnego jakiegokolwiek problemu, i no wiesz to moze nawet przez tydzien na afku przez cala noc nie poleciec w ogole, mi jeden polecial z mobka a gram jakos tydzien juz hahaha a postac na afku kazdej nocy :D.

Opublikowano

1. Czekac do godziny 18:00 az Ci sie dziennie misje odnowia, lub zostawic sobie postac na AFK'a zeby Ci expila na mobkach i iles expa Ci tam wbije.

2. Na Dungeony mozna wchodzic od 1lvl aczkolwiek musisz miec PT ktore powinno sie skladac z (Lider + 3 czlonkow)

3. Z Domu Aukcyjnego lub mozesz wydropic je z mobkow. Przedmiot ja zostanie niepomyslnie ulepszony zostaje na swoim +, ewentualnie jego poziom ulepszenia moze spasc nizej, w przypadku gdy bron jest +0 i bedzie palic ma sie 100% pewnosc ze nie zniknie dopiero przy wyzszych +'ach moze poziom ulepszenia spadac o -1, ale item z +9 na +10 moze juz zniknac.

4. Ulepszac przedmioty mozna do +20.

Pozdrawiam JuicyPussy//PanZua.

Dzięki ziomuś :) Pomogłeś + leci

10935190494816626929.png

Invexions .

Opublikowano

bo tak patrze w domu aukcyjnym jest po 99 sztuk i tak wow xdd afajnie jakby ktos zrobil poradnik o domu aukcyjnym xdd bo niektorych opcji no hahah nie da sie ogarnac ;p

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...