Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Info] 2 strony run w cenie 1!

zelltar

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UP Żebyście za RP kupili :D

Ale nie, przydadzą się runki.

PŁYTA GŁOWNA: ASRock Z97X Killer  |  PROCESOR: i5 4690k @4.5 GHz + Macho Black White  |  KARTA GRAFICZNA: MSI GTX 770 2GB   |  RAM: G.Skill TridentX 16GB 2400MHz CL10  |  ZASILACZ: Chieftec CTG-600-80P 600 W  |  SSD: Crucial MX100 256GB  |  OBUDOWA: Zalman Z3 Plus  |  MONITOR: Eizo FS2434  | MYSZKA: Razer Deathadder Chroma   |  PODKŁADKA: Zowie G-TF Speed   |  KLAWIATURA: Microsoft Sidewinder X6  |  SŁUCHAWKI: Takstar HD2000

Opublikowano

U mnie jest za 6300. O co kaman ?

Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać <_<

Żeby nie czytać kilkudziesięciu stron w odnalezieniu odpowiedzi to jeszcze zrozumiem ale, żeby nawet nie przeczytać tematu lub pierwszego postu ? o.O

@antywarn

2 w cenie 1

kupujesz za 6300 i dostajesz 2 strony na runy

Dopóki nie skorzystałem z Internetu,

nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów.

Stanisław Lem

sygna_hnhpqsw.gif

Opublikowano

Nie wiem, czy śmiać się, czy płakać <_<

Żeby nie czytać kilkudziesięciu stron w odnalezieniu odpowiedzi to jeszcze zrozumiem ale, żeby nawet nie przeczytać tematu lub pierwszego postu ? o.O

@antywarn

2 w cenie 1

kupujesz za 6300 i dostajesz 2 strony na runy

Ale u mnie pisze, że 1 więc o co chodzi ? :)

Opublikowano

Ale u mnie pisze, że 1 więc o co chodzi ? :)

Nic nie może pisać, kup a dostaniesz 2. Kupiłem x3, mam 6.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Cześć! Do 9 października można kupić 2 strony run w cenie jednej, korzystajcie :)

Dwa dni temu jakoś rozmawiałem ze znajomym właśnie o stronach na runy 2 w cenie 1 :P 'Może na święta dadzą', a tutaj taka niespodzianka.

No nic pozostało tylko dozbierać te 1.5k ;)

Opublikowano

A do kiedy to będzie bo trochę IP mi brakuje chyba że ktoś mi za sponsoruje oddam w naturze :D Żart oczywiście nie bierzcie tego na poważnie.

A jednak 2 dodatkowe strony run by się przydały.

Ups nie doczytałem że do 9 Października.

Pomogłem? To dobrze.

Opublikowano

musieli to dać teraz gdy wszyscy na jinx zbierają :P

No chyba nie, ja np. nie zbieram więc po co piszesz o wszystkich L O L Pisz tylko o sobie a jak co do reszty nie jesteś pewien to nie pisz L O L 2

@Top Wczoraj kupiłem Zyre, za chwilę resetuję lola patrze 2 strony na runy that unluck ;_; Ale chillll mam jeszcze 2k+ IP plus do 9 na pewno dozbieram te 6300. Tak poza tym to fajnie, bo już zaczynało mi brakować stron na run :>

E6c9g1v.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...