Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

co robić?

Wawrzu Official

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Doradźcie mi co mam zrobić mianowicie taki jeden przydupas z klasy ciągle hejtuje moja,przyjaciolke na fb ... , ze jest brzydka , plastik , pusta i ltd. Dobra ale gorsze to ze ona ma słabe nerwy i ok. 10min temu napisala mi , sory za to co robie , przepraszam idę sie ciąć :( , dodam ze kiedyś,juz miala,problemy z cieciem sie ... Co będzie dobre na tego przydupasa ? Mam zamiar mu wpierdolic jutro 1 szczala w ryj albo wiecej jak sie wkurzę , z tym raczej nie będzie problemu bo nie dość ze niższy o 2 glowy to chudy jak patyk , 0 sily ma ...

Czy wpierdolic mu i co mu potem powiedzieć żeby sie wkoncu odpierdolil , dodam ze to typ takiego przyjeba co 24/7 gra na kompie i wgl. Zaczyna do każdego ok. 2 tyg temu dostal ost. Wpierdol od kolegi ...

Opublikowano

Masz popierdoloną przyjaciółkę.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

Opublikowano

powiedz koleżance, że jest popierdolona, normalni ludzie się nie tną ponieważ to NIC nie daje...

a jak ją lubisz to WIESZ CO Z NIM ZROBIĆ ;_; oczywiście w granicach rozsądku

Opublikowano

Pojebane dzieci z pojebanymi problemami, a koledzy wyżej dają jeszcze bardziej pojebane propozycje... Ale jak inaczej to rozwiązać skoro rozmowa i tak nie pomoże ;) Tobie życzę powodzenia w biciu kolegi, a Twojej koleżance w cięciu się łyżką. Pozdrawiam, dobranoc.

apple.png

Opublikowano

niech potnie się kromką chleba a ty zagróź grubemu nolifowi że jak się nie odpierdoli to dostanie wpierdol. po czym oczywiscie on zacznie się prućdo ciebie xD

shoob.png

Opublikowano

Zrób mu wjazd na chatę i rozpierdol komputer. Wtedy to już na pewno nie będzie jej hejtował. Tak poza tym to ta twoja dziewczyna to jakaś pojebana, bo jaki normalny człowiek tnie się jak usłyszy złą opinię o sobie. Ona naprawdę jakaś pusta jest.

Opublikowano

Zrób mu wjazd na chatę i rozpierdol komputer. Wtedy to już na pewno nie będzie jej hejtował. Tak poza tym to ta twoja dziewczyna to jakaś pojebana, bo jaki normalny człowiek tnie się jak usłyszy złą opinię o sobie. Ona naprawdę jakaś pusta jest.

Pusta to złe słowo, zbyt mocne, zwłaszcza że jej nie znasz :)

apple.png

Opublikowano

Pusta to złe słowo, zbyt mocne, zwłaszcza że jej nie znasz :)

Może jej nie znam, ale jak ktoś mnie wyzywa to ja do niego spierdalaj i koniec rozmowy. Tym bardziej, że na facebooku może go zablokować, albo ignorować jego wiadomość, bo pewnie napisał "ale bszydga jezteź", a dla niej życie od tej pory nie ma sensu idzie się ciąć.
Opublikowano

Wrzuć jutro zdjęcia twojej mordy, ciekawi mnie czy " fes " dostaniesz :)

Przykład 100% gimasssy ;/

Ja nie wiem jak kur*wa dziewczyna może manipulować chłopakami, pierdoli głupty, że idzie się ciąć a tak na prawde cieszy ryja, że ma władze nad chłopakami a chłopacy sobie myślą, że sobie poruchają.

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Jakaś gimbusiarka patologia ?

Ty jesteś typem "kozaka" gimbusa co w drugim słowie pisze "wpierdol" twój kolega to taki sam idiota jak i ty a koleżanka to jakiś ebniety emos...

49yxrs.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...