Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy mam dobry komputer na nowe gry i BF3 ?

men312

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka !

Mam pytanie czy mam dobry komputer na najnowsze gry i Battlefielda 3 ? Jeśli przydało by się coś wymienić (w te wakacje wymieniłęm Procka, Karte i dołożyłem RAM) to pisać.

SPECYFIKACJA:

• Procesor: AMD Athlon II X4 645 (3,1 GhZ)
• Karta: Nvidia GT 630 (2 GB)
• RAM: 4 GB (Niby pokazuje 3,1 bo system zabiera i nie wiem jak zwiększyć ilość wolnego RAMu)
• System: Windows 7 Professional (32 bit)

Opublikowano

Wymieniałeś kartę?! Na ten złom GT 630 ? Jak tyś to zrobił to nie wiem ale przy tej karcie będziesz miał zacinające się low w BF3 a bardziej wymagające gry jak np metro 2033 będą miały z 10 fps

No chyba że tą kartę ci polecił jakis FAHOFIEC

Napisz jaki masz zasilacz (MARKA) i ile kasy bo jeśli chcesz grać w BF3 itp to karta do zmiany

LOL

Opublikowano

Wymieniałeś kartę?! Na ten złom GT 630 ? Jak tyś to zrobił to nie wiem ale przy tej karcie będziesz miał zacinające się low w BF3 a bardziej wymagające gry jak np metro 2033 będą miały z 10 fps

No chyba że tą kartę ci polecił jakis FAHOFIEC

Napisz jaki masz zasilacz (MARKA) i ile kasy bo jeśli chcesz grać w BF3 itp to karta do zmiany

Jeśli zasilacz to ta duża skrzynka w komputerze to jest to firma PROCOMP. Karte bym możę wymienił na jakiegoś GTX'a (np. 550Ti) ale jeszcze nie wiem. Napisz mi na Skype: Patrox79 lub Steam: Patrox™

Opublikowano

Kupiłeś totalny,badziewny,beznadziejny,powolny i nieopłacalny złom o nazwie GT630

Kup to:

SilentiumPC Deus M1 550W

MSI Radeon HD 7850

I git

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...