Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] FIFA 14 mi sie nie pobiera

ADAMIGO12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczalem sciagac FIFE 14 na originie.Wszystko smigalo dopoki na 86% scielo mi sie i nie chcialo sie dalej pobierac. Posperalem troche i znalazlem takie cos :

1.Zrob nowy dokument

2. Wklej tam:

[ connection ]

EnviromentName=production

[Feature]

Cdn0verride=akamai

3.Zapisz plik jako EACore.ini na pulpit

4.Wlacz Origin

5.Pokaze sie komunikat w ktorym naciskamy TAK

6.Pobieramy

Zadzialalo,pobieralo dalej.Myslalem ze juz bedzie dobrze i nagle to samo zdarzylo mi sie gdy mialem 97%.Probowalem jeszcze raz zrobic nowy dokument ale nic to nie dalo.

PROSZE O POMOC

Opublikowano

Widać jakiś błąd w pobierani pakietów. Jednym ze sposobów rozwiązania tego jest instalacja Origina w wersji 9.0.2 lub najlepiej 9.0.11. Tylko, że niestety nie podam Ci do nich linków, ponieważ link do pobrani tychże wersji który miałem wygasły. Jeśli udałoby Ci się te wersję znaleźć to przy instalowaniu Origin odłącz internet oraz wyłącz automatyczną aktualizację platformy. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

Widać jakiś błąd w pobierani pakietów. Jednym ze sposobów rozwiązania tego jest instalacja Origina w wersji 9.0.2 lub najlepiej 9.0.11. Tylko, że niestety nie podam Ci do nich linków, ponieważ link do pobrani tychże wersji który miałem wygasły. Jeśli udałoby Ci się te wersję znaleźć to przy instalowaniu Origin odłącz internet oraz wyłącz automatyczną aktualizację platformy. :)

Jesli pobiore tego origina to FIFE zaczne pobierac od 0% czy od 97 %??

Opublikowano

To zależy. Obecnie masz w plikach Origin te 97% pobrany danych. Jeśli wytniesz folder za nimi odinstalujesz obecnego Origina, a następnie jak znajdziesz zainstalujesz podaną wyżej wersję i wkleisz z powrotem ten katalog to nadal będziesz miał te 97%. Chociaż nie wiem gdzie dokładnie jest przechowywana pobrana zawartość. :)

76561198093115115.pngAddFriend.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...