Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] PAD do Fify 14

PozytywistA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, od pewnego czasu planuje zakup pada do fify 14, mozecie mi jakis polecic ? Chcialbym cos w kierunku xbox360, kompatybilnego z fifa ale wstrzymuje sie z zakupem bo one różnia sie w nazwie od siebie zazwyczaj jednym słowem i nie wiem czy ten ktory wybiore bedzie odpowiedni, zalezy mi na 360 stopniowych analogach :)

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Opublikowano

Jaki to ma być przedział cenowy? Najlepiej kupić od producentów współpracujących z EA. Masz wtedy pewność, że wszystko będzie działać sprawnie.

Partnerzy to.

Sony

Microsoft

Logitech

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano
Opublikowano

a jak ten pad odbiera sygnał ? Co dokupic musze czy jest w zestawie to ? Chodzi o to PC Wireless ?

Tak. To odbiornik który podłączasz do portu USB. Tani. ;)

Opublikowano

Chcialbym sie dowiedziec ile wytrzymuje bateria w takim padzie, są to akumulatory czy zwykle baterie ? Nie chcialbym takiej sytuacji ze jest niedziela sklepy zamkniete a ja nie moge pograc xD Dalby ktos rade znalezdz mi pada do 80zl ? Moze byc uzywany 80zl to granica i nawet jak kupie bezprzewodowy to nie bede mial pieniedzy na ten nadajnik

Jeśli pomogłem, nie pogardzę lajkiem :)

Opublikowano

Dozbieraj kilkanaście złotych kup nowego i po problemie.

Nie baw się w używane pady.

Najczęściej odbiornik jest w zestawie jeżeli pisze, że pad jest do PC.

Wystarczy przeczytać opis aukcji i tyle.

Jak masz w domu jakiś aparat czy coś to zawsze możesz wziąć akumulatorki z niego lub po prostu zakupić oddzielne.

Opublikowano

Możesz korzystać i ze zwykłych baterii i akumulatora (który jednak trzeba dokupić). W przypadku baterii jest to około 40h ciągłego grania. Jeśli chodzi o akumulator... No cóż mojemu bratu trzyma mniej niż bateria, ale to wina tego że ma stare akumulatory. Nie wiem ile trzyma na nowych. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...