Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Facebook kliknąłem w mój kalendarz, co robić?

Gordoncunek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dałem się nabrać, nie orientuje się w Facebooku, niedawno założyłem konto i dopiero wszystko ogarniam w nim, dostałem zaproszenie od kolegi do aplikacji mój kalendarz, zaufałem temu, bo to mój przyjaciel, ale zaraz wiele dziwnych rzeczy zauważyłem w tym kalendarzu np. podać datę urodzenia znowu, uzupełniać moje dane musiałem od nowa coś mi nie grało z tym, ale ostatecznie zaufałem mu i uzupełniłem dane, potem miałem problem z potwierdzeniem adresu e-mail i poczytałem na necie i tu zaraz się dowiedziałem o tym całym kalendarzu wszystkiego, przestraszyłem się, zacząłem szukać na necie jak to usunąć itd... usunąłem, zablokowałem, ale niestety wszystkim moim znajomym wysłałem zaproszenie do tego i niestety pewnie niektórzy też temu zaufali :/ na dodatek boję się strasznie, że pewnego dnia albo moje konto na Facebooku zostanie usunięte, albo nie będę mógł się zalogować, nie wiem, napiszecie mi czy są tego jakieś konsekwencje ? Czy coś może się stać, czy wy też na to daliście się nabrać ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...