Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Najtrudniejsza gra świata! Takiego wyciskacza jeszcze nie widziałeś (to nie reklama :D)

umotex12

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mówię wam, nigdy się tak nie usrałem jak przy tej grze. Wścieknięty rzucałem laptopem, a 45 quest z krasnoludem pierdolnął przez brak 1/60 upgrade`a różdżki. Nie zmienia to faktu, że gra jest epicka :D

Naszym celem jest znalezienie korony i dostarczenie jej królowi. Będziesz się przebijać przez setki, jeśli nie miliony dolin i światów, zabijać smoki, walczyć drużynami... Gra za niedługo będzie miała prawdodobnie multi do 120 osób płatne smsem :D

Mówię wam, szykujcie się takiego ekstremalnego czegoś i to na przeglądarkę bez logowania jeszcze nie widzieliście... :D

A grafika... blury i shadery wymiatają!!!!!

Pochwalcie się swoim wynikiem!!!

Proszę państwa

OTO

QUEST OF THE CROWN!!!!

http://www.gry.jeja.pl/3201,najlatwiejsza-gra-swiata.html

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

O kurwa hahahahaah :DD

Polecam :3

Na którym queście padłeś? :D

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie dziwie sie ze rzucałeś laptopem. z mojego poleciał dymek :D jednak przeczyściłem płynem z lodowatego powietrza i jest ok.

Padłem na pierwszym :D

Pomagam w tworzeniu for IPB za darmo. Trzy letnie doświadczenie.

Opublikowano

co to jest xD

ps. Wygrałem :D

JAK?!?! Mistrzu, ucz mnie :DD

Opublikowano

Grałem w to chyba 3 lata temu. I gra nie jest najłatwiejsza na świecie. Trzeba trafić do korony.

Poważnie?! Ile musiałeś razy w to grac by do tego dojść?

Dziękuje za podpowiedz może w końcu uda mi się wygrać...

Opublikowano

E tam. Moim zdaniem najtrudniejszą grą na świecie jest "I wanna be the guy". Tą se oblookajcie i zobaczcie jak koleś bez pomyłki przeszedł całą. Gdzieś tam na youtubie jest.

Admin Cienia
Opublikowano

Ja liczę na zdjęcie z ty waszych "osiągnięć". :)

@Edit:

O boże.. Przez chwile się zastanawiałem, dobra, wziełęm ją i co teraz.. ^^

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...