Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Rpg Items, Citizens

renvill

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam szukam odpowiedzi na nurtujące mnie pytania, związane z pluginem RPG Items.

1. W jaki sposób można ustawić Npc, który sprzedawałby item stworzony poprzez RPG items?
2. Jak zrobić item (RPG Items) w postaci skórzanej zbroi barwionej na jakiś kolor?
3. Czy można za wykonanie Questa dać jako nagrodę item (RPG Items), jak tak to w jaki sposób?

Dziękuję za każdą pomoc.

Opublikowano

Z tego co wiem pluginy i mody traktują itemy z RPG Items jak zwykłe itemy np. Zamiast "Super Miecz Diaxowy" to "Diamentowy Miecz".

Opublikowano

Tak, tylko chodzi mi oto, że itemy nie zachowują swoje właściwości. Autorzy RPG items informują, że jest właśnie taka możliwość sprzedawania itemów poprzez NPC. Jednak widocznie przeoczyli to, że nie ma do tego instrukcji.

Opublikowano

Z npc jest to chyba. Wejdź na strone od citizens na bukkit.org i w characters, jest tam tdltrader czy jakoś tak, on też sprzedaje.

Prosiłbym o dokładne zapoznanie się z tematem, a dopiero później proszę o odpowiadanie.

Chodziło mi o za pomocą jakich komend/sposobów mogę zrobić, żeby te itemy z RPGItems NPC mógł sprzedawać. Nie chodziło mi o to, że w jaki sposób ustawiam NPC i/lub z jakiego pluginu.

• 1 miesiąc temu...
  • 1 rok później...
Opublikowano

Zamiast jakiegoś citizens daj shopkeepers :) To jest wlasnie z tymi wiesniakami :)

Kiedy przytrzymasz shift i klikniesz w nie prawym to tam masz ustawienia wiesniaka :)

Ja mam ten plugin i mi dzialaja itemy z RPG Items

Tu masz poradnik:

Pomogłem?

Daj like  <3 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...