Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Grindowanie 18 LvL

olokos1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż mam pytanie, w grę nigdy nie grałem, ale zakład to zakład. Muszę wbić 18 LVL w lolu. Jaką postacią najszybciej wbiję? Ile mi to mniej więcej zajmie?

Opublikowano

Ile chcesz grać godzin dziennie? Graj Tryndamere/Master Yi, bardzo dobre championy na początek.

Jeśli byś grał z 5h dziennie, myśle że z 1.5 tyg Ci to zejdzie.

279981407253602336505.png
Opublikowano

Jak zakład to zakład, pewnie nic nie mówiliście o Tym jak masz wbić. Zagraj z botami, SAM. Po prostu zabijaj minionki (takie małe różowe) i będziesz bił xpa swojej postaci, a 18 to maksymalny. Wbij ten 18, zrób screenshota i wygrywasz zakład.

Jeżeli chodzi o wbicie 18 poziomu profilowo zajmie Ci to jakieś 3-4 tygodnie na spokojnym graniu.

Ludzi chcących poprawić sobie nastrój można podzielić na dwie kategorie. Niektórzy szukają kogoś bardziej zdołowanego od nich, by samemu poczuć się lepiej. Inni kierują wzrok ku czemuś ogromnemu, by sobie uświadomić, że ich problemy są bez znaczenia. ~ Madao

Malzahar, Thresh, Klinika pytań oczywistych

Opublikowano

Max 2 tygodnie, jesli grasz sporo to w lekko ponad tydzień spokojnie dasz radę.

Jeśli chodzi o postacie to patrząc na to, że zależy Ci na szybkim zakończeniu poszczególnych rozgrywek poleciłbym postacie z wybitnie mocnym early/mid np. Lee Sin, jednak to jaką postacią grasz nie ma większego znaczenia na czas rozgrywki.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...