Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie] swichbot na serwer PL

reksio888

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czy istnieje hack na zmianę lub wybór dodawanych przez nas bonów działający na Polskim serwerze? Próbowałem już wielu switchbotów z tego forum, ale zawsze hackshield mi wywala. Co prawda próbowałem zawsze na wersji z kamermodem, ale to chyba nie powinno w niczym przeszkadzać. Czy jest jakiś sposób by to ominąć, czy jednak te hacki działają tylko na serwerach prywatnych? Pozdrawiam.

Opublikowano

Na czym miałby polegać ten hack na pl`u ?? On nie zmienia wartości które są dodawane w bonie, tylko zmieniają bony tak długo aż nie wejdą te wpisane przez Ciebie. Więc skąd wziąłbyś tyle zmian na polskim serwerze ??

ex

Opublikowano

Te hacki nie działają w taki sposób. One nie dodadzą takich bonów jak chcesz. One korzystając z Zaczarowań przedmiotu (które na privach są u handlarzy) zmieniają bonusy, a gdy trafią się one takie jak te, które ustawiłeś, zostawiają je.

Na PLu nie ma to sensu, ponieważ tam nikt nie posiada takich dużych ilości Zaczarowań.

Opublikowano

No właśnie w opisach działania nigdzie nie jest podane że zmienia do skutku, a na filmikach widać tylko że przy dodawaniu wykorzystuje te zaczarowania z plecaka. Liczyłem że będzie sposób aby samemu wybierać sobie bony podczas ich dodawania, ale 3 bony z zielonej siły otrzymywane na 20lvl to jednak za mało aby trafić na coś odpowiedniego :(
Dziękuję za wyjaśnienie :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...