Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kilka spraw

PgSn95

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam;

Mam pare pytań odnośnie gry,jako że jestem "Świeżym" graczem Worlda. Mam Kilka wątpliowśći.

1. Na jaki samochód zbierac do poszczególnych rodzaji wyścigów (Drag i itp) ( Mam Audi a1 i Sylvie)

2. Klasy samochodów czym to się rózni ?Sylvia ma tą klase bodajże B natomiast Audi D i NIc nie widze innego. O co w tym chodzi ?

3. Czy jak wygram naprzykład na Audi silnik. To będe mógł ten silnik zamontowac w innym samochodzie ? ( Choćby nawet w Sylvi).

Na chwile obecną to chyba tyle moich pytań :D

Będe poznawał bede pytał dalej.

Prosze o Odp.

:DDD

Opublikowano

1.

Klasa A:

Dragi - Lamborghini Murcielago Roadster

Wyścigi i Sprinty - Porsche 911 GT2 (996)

Pościgi i Ucieczki - Aston Martin V12 Vantage

Klasa B:

Wyścigi i Sprinty - Mazda RX-8

Pościgi i Ucieczki - Aktualnie nie ma nic ciekawego

Klasa C:

Dragi - Audi RS4

Wyścigi i Sprinty - Pontiac Solstice GXP

Pościgi i Ucieczki - Chevrolet Chevelle SS

Klasa D:

Dragi - Audi RS4

Wyścigi i Sprinty - Toyota Corolla GT-S

Ucieczki - Chevrolet Camaro SS

Klasa E:

Wyścigi i Sprinty - Nissan 200SX, VW Scirocco

2.

Klasy samochodów różnią się osiągami, mała tabelka:

Klasa „E” = ocena 0 – 249
Klasa „D” = ocena 250 – 399
Klasa „C” = ocena 400 – 499
Klasa „B” = ocena 500 – 599
Klasa „A” = ocena 600 – 749
Klasa „S” = ocena 750 – 1000

3.

Nie ma silników do danych aut, są ogólne, części różnią się między sobą firmą, ilością gwiazdek oraz jakością (tuningowane, z kolorową czcionką, nietuningowane z szarą czcionką)

HB5fLf7.png

Opublikowano

Co do trzeciego pytania to tutaj nie ma ograniczeń, każdy silnik itp. pasuje do każdego wozu. Pamiętaj tylko, że nie można przekładać części z wozu do wozu.

Opublikowano

A czyli jak wygrałem np. koła to nie moge je wsadzic do kazdego wozu ? Tylko do 1 ?

Co do trzeciego pytania to tutaj nie ma ograniczeń, każdy silnik itp. pasuje do każdego wozu. Pamiętaj tylko, że nie można przekładać części z wozu do wozu.

Opublikowano

Jak wygrasz jakąkolwiek część do wozu to masz jej tylko jeden egzemplarz i możesz ją zamontować tylko w jednym wozie.

Opublikowano

2. Klasy samochodów czym to się rózni ?Sylvia ma tą klase bodajże B natomiast Audi D i NIc nie widze innego. O co w tym chodzi ?

A,B,C,D.. to klasy samochodów. Osiągasz je po osiągnięciu iluś tam punktów, które zdobywasz za lepsze części w danym samochodzie.

3. Czy jak wygram naprzykład na Audi silnik. To będe mógł ten silnik zamontowac w innym samochodzie ? ( Choćby nawet w Sylvi).

- Tak.

r3ePj8E.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...