Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sześciopak w 2-3 miesiące

xXInvictumXx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema chciałbym sobie ładnie klatę wyrzeźbić

daje sobie na to jakieś 2-3 miesiące

problem w tym że :

-ćwiczenia tylko w domu

-mógłbym ćwiczyć tylko wieczorem

-nie chciałbym żeby to były jakieś "bardzo męczące ćwiczenia" tu mam na myśli żeby np. jednego dnia mam zrobić 10 brzuszków a następnego już 30 tak że po nocy mięśnie brzucha będą mnie tak boleć że

się nie będę mógł zgiąć

Macie jakiś plan ćwiczeń podobny np. do 6 weidera tylko bardziej rozłożone (tak żeby następnego dnia po ćwiczeniu nie czuć bardzo dużych zakwasów)

Za pomoc daje +++

PS.

jestem bardzo aktywny fizycznie, często gram w piłkę, jeżdżę na rowerze itp.

więc nie mam bardzo dużo tkanki tłuszczowej

wręcz mam już teraz lekkie zarysy mięśni

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

@wlatca miałem tutaj na myśli abyście podali mi coś w stylu 6 weidera tylko rozłożone to na 2-3 miesiące

nie chciałem abyście układali plan ćwiczeń specjalnie dla mnie

4875_blue.png  [*] 30.09.2016r. [*] 9368_gold.png

Opublikowano

Te 3 rzeczy które napisałeś cię dyskwalifikują.

Bez męczących ćwiczeń i tylko w domu bez żadnego sprzętu nie zrobisz tego w 2 miesiace.

Opublikowano

Jak chcesz coś osiągnąć nawet się nie męcząc? Nie wiem czemu takie pytanie zadajesz na forum o grach, tutaj za wielu specjalistów od treningów nie znajdziesz. Jak chcesz wyrobić sobie mięśnie w tak krótkim czasie to potrzebna jest dieta, ćwiczenia po przynajmniej godzinę lub najlepiej więcej dziennie oraz zaangażowanie. Napisz coś więcej o sobie i twoim ciele bo z wiadomościami które podałes za dużo ci nikt nie pomoże.

1366981151-U331881.png
By Vanosz

|Ex Moderator League of Legends | Ex Moderator Duel of Champions | MPC Gold Member |

Opublikowano

Macie jakiś plan ćwiczeń podobny np. do 6 weidera tylko bardziej rozłożone (tak żeby następnego dnia po ćwiczeniu nie czuć bardzo dużych zakwasów)

jak regularnie ćwiczysz + robisz rozgrzewkę nawet po najbardziej intensywnym treningu nie powinneś mieć zakwasów

-nie chciałbym żeby to były jakieś "bardzo męczące ćwiczenia" tu mam na myśli żeby np. jednego dnia mam zrobić 10 brzuszków a następnego już 30 tak że po nocy mięśnie brzucha będą mnie tak boleć że

się nie będę mógł zgiąć

JAK BOLI TO ROŚNIE, bez wysiłku nie ma efektów, nie wiem co ty robisz, ale nigdy nie miałem sytuacji, żeby po robieniu brzuszków bolał mnie w nocy brzuch choćbym nie wiem ile powtórzeń zrobił...

trening to sprawa bardzo indywidualna, wielu ci pewnie poleci jakieś 6 weidera czy inny syf, ale ja proponuje sobie samemu ułożyć i się go trzymać, jak brakuje ci motywacji do ćwiczeń to polecam kanał na yt http://www.youtube.com/user/OdwazSieZycPL

nawet bez specjalnego sprzętu możesz robić wiele różnych ćwiczeń

:)

Opublikowano

Nie wyrobisz w tyle 6 paka. Musisz zdrowo się odzywiac i duzo cwiczyc, ale cale cialo nie tylko brzuch. Najlepiej zapisz się na silownie. I zero tluszczu, zero.

Opublikowano

Musisz kłuć dupę.

Nie wyrobisz w tyle 6 paka. Musisz zdrowo się odzywiac i duzo cwiczyc, ale cale cialo nie tylko brzuch. Najlepiej zapisz się na silownie. I zero tluszczu, zero.

Tłuszcz nie powoduje zwiększania się tkanki tłuszczowej, węgle owszem.

hejter naczelny | aktywny od 2k6 | król forumka | gold member | blue member | mpc champion | best member | exmod | exvip
Km5iG.png

• 3 tygodnie później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...