Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy cena szybko spadnie ?

Planta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Jak myślicie, ceny GTA V w miarę szybko i dużo spadną ?

Niby nie całe 200 zł za grę która nie dawno wyszła do sprzedaży to normalna cena, ale zastanawiam się czy ta cena szybko spadnie i co najważniejsze czy dużo spadnie :)

4124112_16944776.jpg

Okażmy szacunek dla weteranów.

Opublikowano

Bf3 kosztował 250 zł nawet widzialem za 300zł teraz niecałe 60 zł... Na 100% spadnie

Mój pro złomek:

Procesor: Intel Pentium Dual-Core E5300 2.66 ghz | Karta graficzna: Asus Radeon HD 4350 | Mobo: Foxconn G31MX | RAM: 2gb ddr2 | Monitor: 1280x960 PnP | Zasilacz: Delta 300W

Opublikowano

Wiadomo, że cena spadnie i to pewnie dużo bo patrząc teraz na gre NFS The Run na Xboxa to można dostać nową za 70 zł a CHYBA nie dawno była premiera, lecz mogę się mylić.

Ciekawi mnie czy tak po tegorocznych świetach będzie można ją kupić taniej .

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Poczekaj sobie. Podobno (a raczej na pewno) ma wyjść GTA V na PC już w listopadzie. Ale jak chcesz kupić na ps3/xbox to poczekaj do tego listopada bo pospadają ceny :) Ludzie się zlecą, aby kupić GTA V na PC to będą musieli przetanić na konsole aby to zeszło :D

Opublikowano

Poczekaj sobie. Podobno (a raczej na pewno) ma wyjść GTA V na PC już w listopadzie. Ale jak chcesz kupić na ps3/xbox to poczekaj do tego listopada bo pospadają ceny :) Ludzie się zlecą, aby kupić GTA V na PC to będą musieli przetanić na konsole aby to zeszło :D

Listopada ale którego roku, tego czy przysłego ? :D

Bo jeśli tego to nawet lepiej, konsole i tak raczej będę kupował przed świetami lub po świętach a chce wydać jak najmniej :)

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

Spadnie ale nie aż tak szybko jak inne gry . GTA każdy kto ma komputer wie co to jest , jak wejdzie na pc pewnie sie obniży cena

PS . Przed świętami jedź do jakiegoś dużego sklepu to napewno bedzie promocja na gre

175001456602037225492.gif

Opublikowano

Spadnie ale nie aż tak szybko jak inne gry . GTA każdy kto ma komputer wie co to jest , jak wejdzie na pc pewnie sie obniży cena

PS . Przed świętami jedź do jakiegoś dużego sklepu to napewno bedzie promocja na gre

U mnie jest jedynie Media Markt i Media Expert, znając MM to kurde będzie taka promocja, że wszyscy się rzucą... w MM są bardzo wysokie ceny.

W MM patrząc tydzień temu na konsole Xbox 360 Slim 4 GB życzą sobie 700 zł, gdzie kurde w ME można kupić za 640 a w sklepach z mniejszym " ruchem " można kupić za 550.

4124112_16944776.jpg

Opublikowano

GTA szybko nie spadnie :)

gta san andreas trzyma sie przy cenie 50-60 zl w m1 itp.

GTA v to ulepszona wersja gta SA wiec wiesz, na pewno za jakieś 10 lat będzie kosztować z 80 zł

euio.png

czaje

Opublikowano

Jeszcze z pól roku będzie na podobnej cennie jeżeli chcesz kupić na kompa to poczekaj podobno ma być w edycji premium games czyli zaoszczędzisz z 40 zł

49yxrs.png

Opublikowano

Tym bardziej popularna gra tym cena wolniej spada. Gta V to hit tego roku. Więc sądzę że tak szybko nie spadnie. Chociaż pewnie za miesiąc lub dwa będą na allegro używki. I może jakaś okazja się złapie.

Opublikowano

Wiadomo, że cena spadnie i to pewnie dużo bo patrząc teraz na gre NFS The Run na Xboxa to można dostać nową za 70 zł a CHYBA nie dawno była premiera, lecz mogę się mylić.

Need for Speed: The Run data premiery gry na X360: 15 listopada 2011 ( światowa data premiery ). 18 listopada 2011 ( data wydania w Polsce )

taa

Opublikowano

Cena tej gry nie spadnie zbyt szybko, może dopiero za rok...

Jest duży popyt na tę grę więc nie liczyłbym na dużo spadek cen to po pierwsze, a po 2 ta gra przyniosła dochód 800mln dolarów w ciągu jednego dnia tak więc nie spadnie cena :D

1363095337-U286162.png
Opublikowano

Żałosne porównanie. Jak można porównywać NFS'a do tak kultowej gry jaką jest GTA ?

No i tak jak kolega wyżej wspomniał. Premiera była 2 lata temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...