Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] dotyczące rankedów

wfh

Rekomendowane odpowiedzi

Uczeń
Opublikowano

Witam. Nie wiedziałem w jakim dziale napisać ten temat więc napisałem tutaj.

Chciałbym się spytać czy jeżeli jestem w dywizji " bronz I " , mam rozegrane 28 rankedów z czego 12 wygranych to zawsze dopóki wyjścia z tej dywizji będę dostawał tylko 2-5 pkt za mecz, za przegrany również tyle samo tracę od 2 do 5. Jest to zależne od tego ile mam rozegranych rankedów czy po prostu w bronzie I tak zawsze jest? Z góry dzięki za pomoc.

Opublikowano

Jest to zależne od twojego MMR. Dodatkowo w niektórych przypadkach w pierwszej dywizji każdej ligi LP mogą być przyznawane w mniejszych ilościach, z powodu zbliżającej się możliwości awansu do wyższej pełnej ligi.

Opublikowano

:O Ja właśnie mam też konto brąz 1 i dostaję po 14lp.

Wyszukaj 'Siewca Zaglady' na eune. Tracę 6lp jakoś.

To zależne jest od tego mmr. Ja tam mam sporo przegranych ale ostatnio staram się wygrywać nie kłócąc się o linie i grając tam gdzie wolne.

Opublikowano

Ja na koncie kolegi dostaje w brazie 1 po 25 punktów za wygrana a za przegrana -16.

Tylko że to konto jest na poziomie srebra i w brązie jest tylko dlatego że nie grałem rankedów i mmr jest wyższa jak brąz 1.

Czyli poprostu twoje mmr musi być wyższe niż dana lige aby dostawać po 20 punktów.

Pomogłem? To dobrze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...