Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bramy Piekieł - Serwer Open Beta

EmpiUfo

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Other_metin2_en_2013_61eeac84b700bab69d4

Szanowni Gracze,
mamy przyjemność poinformować Was o otwarciu naszego serwera beta. Skorzystajcie z okazji i zbadajcie nowe region Bram Piekieł!
Zasady są proste i znane już z poprzednich beta testów:
Zapraszamy do rejestracji na stronie
Tym razem nie ma ograniczonej ilości rejestracji, każdy może założyć konto dla siebie. Serwer został otwarty o godzinie 17:00,
Tworzenie postaci
Prosimy udać się na stronę rejestracji i wybrać ulubioną klasę: Szamana, Wojownika, Ninja czy Surę
Po podjęciu decyzji o klasie, otrzymacie 2 postacie, dla każdej umiejętności (np. wojownik body & mental)
Postacie będą tworzone podczas każdej przerwy technicznej (codziennie o 10:00 oraz 17:00), co oznacza posiadanie pustego konta do czasu zakończenia konserwacji.
Zapraszamy do odwiedzin dedykowanej sekcji dla serwera Beta
Beta testy są dostępne dla wszystkich społeczności. W celach zgłoszeniowych prosimy o rejestrację na forum UK, które posłuży do zbierania Waszych opinii:
Co obecnie testujemy i jakich informacji potrzebujemy?
Aby złapać pierwsze wrażenia nadchodzącej aktualizacji, zapraszamy na stronę
Proszę przetestować nowy obszar i powalczyć z nowymi potworami. Proszę sprawdzić, czy znajdują się w miejscach dostępnych dla Waszych postaci. Jeśli jakiś potwór znajduje się poza Waszym zasięgiem, prosimy zrobić zrzut ekranu (z widocznymi koordynatami na minimapie) i umieścić screena w odpowiedniej sekcji na forum beta testów
Błędy graficzne & usterki - prosimy przetestować nowy loch i ewentualnie zgłaszać niezwyczajne zachowanie
Ogólne opinie - prosimy o spisywawnie pierwszych wrażeń o aktualizacji, mając na względzie, że to wciąż testy i nie wszystko jest jeszcze ukończone
Prosimy pamiętać, że zasady znane z normalnych serwerów są ważne także na naszym serwerze beta.
Dziękujemy z góry za pomoc i życzymy udanej zabawy na naszym serwerze beta!

Podpinam na kilka dni aby wszyscy się zapoznali :)

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Kurrr*a co jest pobrałem klienta i jest tylko server "50. Duvar" i tylko ch1 ale musiałem zrobić postać i wybrać królestwo więc OCB ? wybieram postać to mnie wywala

Opublikowano

Kurrr*a co jest pobrałem klienta i jest tylko server "50. Duvar" i tylko ch1 ale musiałem zrobić postać i wybrać królestwo więc OCB ? wybieram postać to mnie wywala

Poczekaj do 10 rano postać dopiero Ci wtedy zrobią.

Tzn postacie są robione podczas restartów czyli ok 10 i 17

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

Czyli nowa mapka, nowe mobki, nowy drop...

Niedługo dadzą epickie mounty, bronie do 155lvl i na ulepszenie

milion pereł...

Tak nudzi innym się, ale to nie znaczy, że ciągle mają dawać jakieś

mapki... Ledwo co catacumby weszły to już dodali jakiś przylądek, góry, jakieś zbocze i zatoka..

To pytanie, co teraz dropi? stal +8 i pełen zapas ulepszaczy aby sobie ulepszyć 15 stalek na+9 w 3 dni?

Opublikowano

Pobrałem , założyłem konto i podczas wyboru postaci loga .. ; x

Ja mam to samo z tym, że ja konto założyłem wczoraj i miały być konta o 10 a wszedłem na konto i zrobiłem tylko od nowa postać i mam tak samo wybieram postać nawet się nic nie ładuje i cofa mnie do ekranu wpisywania hasła

Opublikowano

Mi po próbie włączenia clienta wyskakuje taki komunikat : "Cannot find 'python27.dll'. Please re-install this application ." Próbowałem ściagnać od nowa i nic , wie ktos co musze zrobic zeby go wkoncu odpalic? Jestem całkowicie zielony w takich rzeczach

Opublikowano

Ja też wczoraj założyłem konto koło 18 dziś patrze po około 24h i nic nie ma :/

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Z tego co czytałem na Board to pisze, że szfaby mają jakieś święto i dlatego nie ma

" and here also

as you know germany has a bank holiday today - so there is nobody in office to check the script. tomorrow is a office day, and we will take care of the problems occured. some players got their chars, some did not.. - well it is a beta server, things like this happen.

for now - it is still a BETA. so please, just be patient. you will get your characters and you will get the chance to check out the new dungeon. as azathor said, there is a huge queue waiting. we wont shut down the server on friday.

greetz jaki "

Opublikowano

no niby Postacie będą tworzone podczas każdej przerwy technicznej (codziennie o
10:00 oraz 17:00), co oznacza posiadanie pustego konta do czasu
zakończenia konserwacji. ale to jakieś chyba jaja są bo nic nie ma ;) ja jak i mój kumpel w ogóle nie mamy postaci. ;)

Ker169.gif

Opublikowano

Wie ktos dlaczego mnie loga jak wybieram postac?

Prosimy udać się na stronę rejestracji i wybrać ulubioną klasę: Szamana, Wojownika, Ninja czy Surę

Po podjęciu decyzji o klasie, otrzymacie 2 postacie, dla każdej umiejętności (np. wojownik body & mental)

Postacie będą tworzone podczas każdej przerwy technicznej (codziennie o

10:00 oraz 17:00), co oznacza posiadanie pustego konta do czasu

zakończenia konserwacji.

na postaci z 1 poziomem się nie zalogujesz musisz poczekać aż gameforge czy hu wie kto to tam robi te postacie, zrobi ci postać w bazie dopiero wtedy będziesz mógł się zalogować, ja także czekam na postać już 30h :/

Pozdrawiam

Opublikowano

Grał już ktoś? Wiecie może co już tam dropi? (nie spamcie mi dzieci ze jakies pro itemki czy coś (przypuszczenia), czekam na odpowiedzi normalnych ludzi)

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Coś lecą w kule z tym dodawaniem postaci;/ mogli dać poprostu questa że z pierwszym logowaniem dostajesz określony lvl i eq a nie sie bawić w takie pierdoły.

Opublikowano

Coś lecą w kule z tym dodawaniem postaci;/ mogli dać poprostu questa że z pierwszym logowaniem dostajesz określony lvl i eq a nie sie bawić w takie pierdoły.

Nie wiem jak tu ale jak kiedyś grałem na Becie zanim wprowadzili Atlantydę to nie było takie proste,dostawałeś EQ ale nie było w nich losowych bonów tylko idealne EQ właśnie do groty ;)

Jestem kulturalną osobą , lecz szacunek okazuje tylko osobom które na ten szacunek zasłużyły!Jeśli pomogłem Kliknij TU

1260200783byplonskijudo.jpg

Opublikowano

Pierwszy lepszy 10-13 latek zrobi taki serwer jak gf z tą różnicą że będzie dało się grać. Porażka, czekam i czekam i wątpie że się doczekam

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...