Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam !

Mam pytanie czy ktos juz kupywal vipa na bolu , idzie kupic vipa za pay safe card i jak kupic tego vipa ?

Jesli ktos wie prosze pw lub pod teamtem.

Pozdrawiam This It Is . ;)

Opublikowano

Właśnie kupiłem przed chwilą only PP

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

To sa polacy ?

Nick : papatrexas , oraz Santa

Nie moge isc znalezc na stronie BOLA ani MPC .

Jesli ktos moze prosze o link do ich profilu , prosilbym o link do profilu papatrexas oraz Santa ;)

Dziekuje

Opublikowano

Spytaj mojego imiennika :) ma nick

damian5592

Carl Johnson Aka CJ

Kings Never Die
After five years at east coast, It was time to go home.

Opublikowano

Nie kupuj za PSC od tego gościa na forum, bo kolo ma pojebane ceny, kupisz za 3 razy mniej przez paypala.

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png
Sygna usuwana już 4 razy, ciekawe przez kogo

Opublikowano

Twoja matka/ojciec/babka/dziadek nie mają?

Zdajesz sobie sprawę, że mam zapisany ten obrazek na kompie? Usuwaj dalej, warna/bana mi nie dasz, bo to co robie pod niego nie podlega
12zuijh.png

Opublikowano

Nie ;P inny sposób

Jeżeli masz PayPal'a (nie musisz być pełnoletni), możesz zrobić przelew pocztą, żeby kasa dotarła na twoje konto PayPal'owskie. Jeżeli kwota już dojdzie, możesz kupić VIP'a.

8372383248.png
Opublikowano

Nie wpłacisz przelewem pocztowym bo PayPal wprowadził takie "zabezpieczenia", że musisz mieć połączone konto na paypalu ze swoim kontem bankowym z TAKIM SAMYM imieniem i nazwiskiem.

12zuijh.png

Opublikowano

Nie wpłacisz przelewem pocztowym bo PayPal wprowadził takie "zabezpieczenia", że musisz mieć połączone konto na paypalu ze swoim kontem bankowym z TAKIM SAMYM imieniem i nazwiskiem.

nie pie*dol głupot proszę jak nie sprawdzałeś, ten zapis w regulaminie że trzeba mieć konto bankowe i nie można zrealizować przelewu poprzez urząd pocztowy jest wprowadzony od dawna a ja jakoś regularnie od 6 miechów co 3tyg zasilam swoje konto po 40 zł ;) wystarczy że wpiszesz takie same imię i nazwisko na druczku do przelewu i zazwyczaj realizują takie przelewy nawet bez konta w banku, jak na razie nie miałem przypadku żeby mi jakiegoś przelewu nie uznali.

@topic, zakładasz konto paypal, nawet z fake danymi, idziesz na pocztę wypełniasz druczek z takim samym imieniem i nazwiskiem i gotowe. Ok. 3 dni później hajs jest na koncie PP.

Opublikowano

A to takto sry, mój błąd. Dobrze wiedzieć, sam zapewne kupie dzięki temu Vipa :)

12zuijh.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...