Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Konto w jakim Banku ?

KochamBlondynki

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jakie konto bankowe polecacie dotychczas nie chciałem i nie używałem ale teraz mam już dosyć i czuć będę się bezpieczniej jak pieniadze mam na koncie.

Tylko prosze podawajcie swoje wady i zalety kont bankowych.

Opublikowano

Mam konto w Ing bank dla nie letnich.

plusy:

można wpłacać,wyplacać środki z konta.

Płacić za granicą

itd...

wady:

limity...

Opublikowano

Mam konto w Ing bank dla nie letnich.

plusy:

można wpłacać,wyplacać środki z konta.

Płacić za granicą

itd...

wady:

limity...

Dla nie letnich mnie nie interesuje bo nie założę takiego konta.

Opublikowano

Ja korzystam z Alior Banku.

Plusy:

Kultura Bankowości

Brak Awarii

Strona/Linia Pomocy wszystko sprawne 24/7

Opłata za kartę 4 zł. miesięcznie

Wady:

Szczerze brak

Opublikowano

Bank zachodni WBK

Nazwa konta : <30 (mniej niż trzydzieści)

Plusy :

- księgowanie 24/7

- strona internetowa - możesz sprawdzić dostępne środki ,doładować telefon , wykonać przelew . Jeśli grasz w gry i wydajesz na item shop ,a itemshop ma płatności online to 3min i masz pkt na koncie gry - troszkę chaotycznie opisałem xD

- nie płacisz nic za konto do 30 roku zycia ,a później jeżeli masz co miesiąc pensje również nic nie płacisz.

- karta płatnicza - za darmo.

- i wiele wiele więcej

Minusy :

- Jestem klientem wbk od 2 lat i nie widzę jak dotąd żadnych minusów.

Admin Cienia
Opublikowano

Nie powoływam bym się na twoim miejscu na opinie użytkowników tutaj, gdyż wielu może nie mieć nawet styczności z innymi bankami i nie wie co one oferują.

Dla przykładu, w aktualnym momencie posiadam konto w aliorbanku i jestem tak średnio zadowolony.

Nie mam w tej chwili żadnych korzyście z tytułu trzymania hajsu w ich banku, kiedyś dostaławałem tam 30 groszy dziennie za to że hajs tam leży.

Co miesiąc opłata za kartę 5 zł i jest to jedyna opłata jaką wnoszę, jest jednak mały kruczek, płacimy 5 złoty tylko wtedy gdy jest to nasze konto "główne" to znaczy

że co miesiąc na te konto trafia nasza wypłata, emerytura, jaki kolwiek stały, co miesięczny przychód, jeśli tego nie spałeniamy płacimy 9zł.

Z plusów to darmowe wypłaty i w płaty z jakiegokolwiek bankomatu w polsce, europie, na świecie. Darmowe przelewy internetowe.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

Nie zamądra decyzja z twojej strony pytać sie ludzi na formu gdzie wiekszosc ma od 10-18 lat , spytaj sie rodziny bliskich a nie tu

sygnatura niezgodna z regulaminem forum mpc rozdział II pkt. 7 (maks. 5 linijek).

Opublikowano

A ja polecam WBK, bo jakiś tydzień temu byłem w około 6 bankach i w WBK jest najlepiej. Konto w którym przez 10 miesiecy dostajesz po 50 zł, a na koniec 200 zł czyli 700 zł za darmo. Musisz tylko spełnić 4 warunki o ile dobrze pamietam. Mieć min 1000 zł co miecha wpływu, 4 razy placić w np sklepie 300 zł (za 4 platności musi być min.300 zł) do tego musisz mieć stalą opłate czyli np za smieci, która nigdy się nie zmienia oraz zrobić chyba 4 przelewy. Nie jestem pewien dokładnie czy to tak było, ale to sobie możesz sprawdzić na stronie. Do tego jak masz kogos kto ma wbk konto to możesz go polecić i on dostanie 50 zł. Co do opłat i innych spraw to musisz sobie sprawdzić, bo w takich sprawach to amator, ale byłem z siostrą i ona się zna lepiej.

Darmowe przelewy też internetowe są o ile dobrze pamietam i chyba z wszystkich bankomatów można wybierać, ale jak mówie lepiej sobie sprawdzić co i jak.

takie coś znalazłem.

Zasady są proste: bank będzie wypłacał 50 zł co miesiąc przez 10 miesięcy, jeśli klient zapewni wpływy w wysokości co najmniej 1 tys. zł miesięcznie, zapłaci za zakupy kartą na łączną kwotę minimum 300 zł oraz zrealizuje trzy dowolne przelewy w usługach bankowości elektronicznej BZWBK24.

To razem 500 zł. Dodatkowe 200 zł można zarobić, jeśli z nowego konta klient zrealizuje w okresie promocji (10 miesięcy) co najmniej jedno polecenie zapłaty. Tę część premii bank wypłaci po 12 miesiącach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...